Selfie Sayesinde Geçirdiği Yüz Felcinden Kurtulan Kadın

Doktorlar tarafından gülümseme ihtimali düşük olduğu söylenen kadın biraz olsun eski haline döndü.  Her gün selfie çekmeye başlayan Anna Robinson, 2. ayın sonunda gülümsemeye başladı.

Nottingham'da Anna Robinson isimli İngiliz kadın bir sabah uyandığında yüzünü hareket ettiremiyordu.

Bütün olumsuzluklara rağmen sağlığını geri kazanmak için oldukça kararlı olan Anna, kendine tekrar gülümsemeyi öğretmek için her gün selfie çekmeye başladı. Böylece ilerlemesini görebiliyordu. Teşhis konulduktan sadece 2 ay sonra genç kadın, gülümsemeyi başardı.

Bu kadar çabuk iyileşmeyi beklemediğini söyleyen Anna, "Tamamen eski halime döndüğümü söyleyemem ancak ben hariç herkes normale döndüğümü söylüyor." diyor.

Video:

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
YORUMLAR
08.11.2016

benimde selfiler hep yüz felci gecirmisim gibi cikiyor demekki bende bi gariplik var

Pasif Kullanıcı
09.11.2016

hahahaha :D tövbe tövbee

08.11.2016

Zaten yüz felci 2 ay gibi bi sürede geçiyor ki kalıcı değilse 😒

08.11.2016

Da işte sebebi önemli :D . Geçici yüz felci de varmış sizin sayenizde öğrendim. Lakin nette de baktığımda sizin söylediğiniz gibi 1-2 aya tamamen düzeliyormuş. Hanım kızımız doktorların böyle söylediğini söyleyerek gündeme gelmeye çalışmış. Bende beyin sapından çıkan sinirleri tutan bir hastalıktan dolayı bilateral(çift taraflı) olarak ortaya çıkmıştı. Yüzümde oynatabildiğim kas yoktu. Değil gülmek yemek bile yiyemiyordum doğru düzgün. Böyle dışarıdan bakınca bir şey belli olmuyor iki taraflı olduğundan. Sonra verdikleri ilaç geç de olsa etki edip tamamen kurtulmuştum bu illetten. Gerçekten zor bir şey. Hele gece yatarken iki gözüme birden ilaç sürüp gazlı bez koyup bantlıyordum ki yapması ayrı eziyet,onunla uyuması ayrı eziyet, sabah kalkıp onu temizlemesi ayrı eziyetti.

TÜM YORUMLARI OKU (4)