Selena Gomez, Billboard Women in Music Ödül Töreninde Gözyaşlarını Tutamadı

Yılın kadını (Woman of the Year Award) seçilen Selena Gomez sahneye çıktığı sırada, ödülünü kendisine geçtiğimiz yıl böbreklerinden birini bağışlayan yakın arkadaşından aldı. Duygu dolu anlar yaşayan Selena Gomez gözyaşlarına hakim olamadı.

Lupus hastalığı nedeniyle bir böbreği çalışmaz hale gelen Selana Gomez, "Etrafımda ben kendime inanmadığım zaman bile banan inanan insanlar vardı. Bunun için kendimi şanslı hissediyorum" dedi.

Popüler İçerikler

Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
YORUMLAR

İnstagram'da kraliçe, müzik listelerinde kraliçe. Hayır ciddiyim. Biz mi müzikten anlamıyoruz yoksa Amerikalılarda saf oksijen kafa mı yapıyor.

02.12.2017

Şu ön yargılarınızı bırakıpda gelin artıq amk insanlara değer verin yıl olmuş 2018 biraz insan olun ya hamgi habere giriyorum insanları alçatmakla meşgülsunüz. Kadın böbrek nakli oldu ölecekti anladınız? Arkadaşı hayatını kurtarmış tabiki ödülü ona arkadaşı verince duyugulanacak kalpsizmisiniz lan siz?

02.12.2017

Burada ciddi bir hastalığı atlatmış bir kadın var. Hem de dostu sayesinde. Ben de olsam ben de duygulanırdım. Düşünsene,ciddi bir hastalık yüzünden böbreğini kaybediyorsun ve dostun sana böbreğini veriyor...

TÜM YORUMLARI OKU (7)