Selçuk Belediye Başkanı Sengel'den 'Akraba Ataması' Açıklaması: 'Göreve Başladığımdan Beri Yeni Personel Almadım'

31 Mart 2019'da düzenlenen yerel seçim sonrası göreve gelen belediye başkanlarının atamaları, kamuoyunda tartışılmaya devam ediyor.

Kuzenini sekreter olarak atadığı iddia edilen Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, 'AKP'den belediyeyi borca batık olarak teslim aldığımdan bu yana yeni çalışan Selçuk Belediyesi'ne tarafımdan alınmadığı gibi hiçbir akrabam ve yakınım da işe başlatılmamıştır' dedi.

"Belediyeyi borca batık olarak teslim aldığımdan bu yana hiçbir akrabam ve yakınım da işe başlatılmamıştır"

Kuzenini sekreter olarak atadığı iddia edilen Sengel, 'Göreve başladığım 11.04.2019 tarihi itibariyle AKP'den belediyeyi borca batık olarak teslim aldığımdan bu yana yeni çalışan Selçuk Belediyesi'ne tarafımdan alınmadığı gibi hiçbir akrabam ve yakınım da işe başlatılmamıştır' dedi.

"Oya Onbaşıoğlu Ceritoğlu 15-16 yıldan beri insan kaynaklarında"

Sengel, 'Oya Onbaşıoğlu Ceritoğlu, 2004 yılında işe büro personeli olarak başlamıştır. 15-16 yıldan beri insan kaynaklarında, son olarak da İşletme ve İştirakler Müdürlüğü'nde görevde bulunmuş bir belediye işçisidir. Sekreter olarak görevine devam etmektedir' ifadesini kullandı.

İBB Başkanı İmamoğlu da dün bu konuyla ilgili 'taviz yok' açıklaması yapmıştı 👇

İmamoğlu'ndan 'Akraba' Atamaları Uyarısı: 'Burası Eş, Dost Yeri Değil, Bu Konuda Taviz Yok'

Ayrıca bakınız 👇

Kardeşini Özel Kalem Müdürlüğü'ne Atayan Hatay Belediye Başkanı Savaş: 'Hak Ettiği İçin Orada'
'Güvenebileceğim Kimse Yok' Diyerek Oğlunu Genel Müdür Yardımcısı Yapmıştı: Torbalı Belediye Başkanı Uygur'dan Geri Adım
Bursa Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Belediyenin Bütün Şirketlerine Kendisini Başkan Atamış

Popüler İçerikler

Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR
01.08.2019

Belediyeyi borca batık halde teslim edince neden hesabı sorulmuyor? Belediye başkanı hem kötü yönetip borçları ödemiyor, faizleri halkın cebinden gidiyor, hem de bir sonraki başkanın elini kolunu bağlayıp hizmet etmesine engel oluyor. Dönemsel borçlar tabii ki olacaktır ancak 5 yıllık döneme göre planlanıp ödenmemiş ve sıfır borçla teslim edilmeyen belediyeler acilen yargıya verilmeli, kamu zararına ve kötü yönetime sebep olan herkes cezalandırılmalıdır.

01.08.2019

Abi öyle bir kitleleri var ki deseler CHP'liler Şeriat istiyor söyleseler, kitleleri ona bile inanacak. Çamur at izi kalsın. Şu anda sırf akrabası diye belediye başkanında yıllar önce işte giren insanları bile akrabasını kayırdı diye haber yapıyorlar. Kul hakkına girme konusunda uzmansınız.

01.08.2019

Umarım belediyelerin bahsettiği şu borçlar zamanla unutulmaz ya da atanan akraba gündemiyle arada kaynayıp gitmez. Vatandaşın parası nereye ne şekilde harcanmış bunu gösterin kardeşim, desteklediği insanların ne yapıp yapmadığını halk görsün. Madem şeffaf bir yönetim diyordunuz, gösterin bunları.

TÜM YORUMLARI OKU (5)