Şehirden Kaçanlar: İş İnsanlığından Çobanlığa

Şehir hayatından kaçarak köye yerleşenlerin sayısı çoğalıyor. Mersinli Hayrettin Çağrı Ezerer de iş insanlığından çobanlığa geçiş yapanlardan.

Yüksek eğitimini tamamlamış, ekstrem sporlarla ilgilenen, doğa belgesellerine konu olmuş genç bir adamken hayatındaki ölümlerle kendisini ve hayatını sorgulamaya başladı.

Babasını, ağabeyini ve annesini kaybettikten sonra kendisine 'Ben ne yapıyorum?’” diye sordu ve eski Çağrı’yı şehirde bırakıp dağa yerleşti.

Toroslar’ın tepesindeki bir dağ köyünde arazi aldı ve buraya bir çiftlik kurdu. Hem hayvancılık hem de tarım yapıyor. İddiası; “İnsan aklından geçirebildiği her şeyi istisnasız başarabilir.”

Genç adam artık çiftlik hayatının dertlerine bile aşık olduğu bir hayat sürüyor:

Popüler İçerikler

Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
YORUMLAR
01.08.2019

Bir çok kişinin hayalini kurduğu fakat eyleme geçirmeye cesaret edemediği yaşam tarzı. İmrenmedim değil hani. Allah gönlüne göre versin birader.

02.08.2019

Niye mal olsun ki adam mutlu olmak için kendine yeni bir yaşam şekli belirlemiş üstelik büyük bir cesaret örneği göstererek. Bugün hayallerinizde ki ülkeye gidince,arabayı alınca,eve taşınınca.... mal mı oluyorsunuz.

Pasif Kullanıcı
02.08.2019

aga kim kalkacak 5 te ya ben alışmışım 6 da kalkmaya :))))))))

02.08.2019

Havasından mı suyundan mı artık 6 da uyanıyorsunuz . Öğleden sonra da 1 saatlik bir uyku çok iyi geliyor . Ben kişisel tercihlerimden dolayı insanlardan oldukça uzak bir yere yerleştim . Önce ofis olarak başladığım daha sonra 75 m2 ye kadar büyüttüğüm bi ev yaptım . İnsanlardan uzaklaşınca gereksiz cansıkıcı diyaloglardan , davranışlardan uzaklaşıyorsunuz . Bu da sizin depresif yanınızı alıyor . Aynı zamanda meraklı bir yapınız varsa . İçinde bulunduğunuz bir belgesel filmini yaşıyorsunuz . Hayatı yeniden keşfediyorsunuz . Canlıları anlamaya çalışarak anlatamayacağım hayret verici deneyimler yaşıyorsunuz . Bu yaşananlarda sizi doğru bilgilere doğru kitaplara yönlendiriyor . Sonra bi bakmışsınız insanları anlamak daha kolay olmuş . :))) Not : En medeni yaşantı bile ilkel gemeye başlıyor size . Tezatlıklarla dolu olduğunu görebiliyorsunuz .

TÜM YORUMLARI OKU (6)