Savcı Sayan 'Yeni Uygulama' Olarak Duyurdu: Dini Nikah Belediye Bünyesinde Kıyılmaya Başlandı

Ağrı Belediyesi'nin AKP'li başkanı Savcı Sayan, dini nikahın belediye bünyesinde kılınmaya başlandığını duyurdu. Twitter hesabından bir nikaha ait görüntüleri paylaşan Sayan 'Belediyemizde yeni uygulama' ifadesini kullandı.

31 Mart yerel seçimlerinde AKP'nin aldığı Ağrı Belediyesi'nde dini nikah kıyılmaya başlandı. Ağrı Belediyesi'nde dini nikah kıyıldığına dair görüntüler belediyeye ait sosyal medya hesaplarından 'Ağrı Belediyesi'nden Yeni Uygulama; Dini ve Resmi Nikah Birlikte Kıyılabilecek' diye duyuruldu.

Sayan nikaha ilişkin sosyal medya hesabından bu görüntüyü paylaştı 👇

Görüntülerde önce dini nikah ardından resmi nikah kıyıldığı görülüyor. Nikahı kıydıktan sonra konuşan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, 'Bundan sonra Ağrı Belediyesi olarak, ailelerin isteği üzerine önce dini nikah sonra resmi nikah kıyacağız' dedi.

2017'de AKP'nin Meclis'e sunduğu imamlara nikah kıyma yetkisi veren tasarı yasalaşmıştı.

Tasarı Meclis'ten Geçti: Artık Müftüler de Nikah Kıyabilecek

Popüler İçerikler

Okul Müdürünü Öldüren Öğrencinin İfadesi Ortaya Çıktı: Cinayetten Sonra Börek Alıp Eve Gitmiş
Ünlü Şarkıcı Kalben'in Evine Yapılan Uyuşturucu Operasyonuna Ait Görüntüler Ortaya Çıktı
Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
YORUMLAR
07.07.2019

Boşuna uğraşıyorsunuz başaralı olamayacaksınız. Şu yaptıklarınız yakında son bulacak bu sikik uygulamalarınız iktidarınız gittikten sonra hepsi Yok olacak değişimin önüne geçemezsiniz artık dünya başka bi yere gidiyor insanlar dinin insan uydurması bir şey olduğunun farkına varıyor

07.07.2019

resmi nikahı olmayanlara dini nikah kıyılması yasaktı ve cezası vardı. kaşla göz arasında yasak kaldırılmış. bazı saflar da halen bişeylerin önüne geçildi sanıyo. bu kafayla bişeylerin önüne anca sizi geçirirler. medeni kanunun önemini anlayamayan aptal kadınları yani.

Onedio'ya birkaç sene önce girerdim yorumlarda akıllı başlı insanlar olurdu okurdum bir şeyler öğrenirdim. Şimdi bakıyorum ne kadar saf salak varsa konuşmuş birşeyler yazmışlar. Haberi olumlu karşılayan mı istersin boş yere muhalefet yapıyorsunuz diyen mi istersin gırla. Adamlar resmi nikah olmadan dini nikah kıyma yolunu açmış bizim sığırlar aaa çok güzel şak şak şak. Benim oyum sizle bir değil kardeşim ben kabul etmiyorum. Aysun kayacı'dan da özür diliyorum maalesef haklıydı.

Öncelikle resmi nikah yapılır evlilik cüzdanı alınır hocaya öyle gidilirdi şimdi isteyen tuttuğunu götürüp imam nikahı kiyabilir. Ayrıca ben yorumda önce veya sonra gibi bir şeyden bahsetmiyorum. Belli ki Sende ilk yorumda bahsettiğim dangozlardan birisin o yüzden ilkokul çocuğuna anlatır gibi anlattım sana. Bir diğer konu bilip bilmeden kimseye gayri müslim diyemezsin bir müslümana böyle demen dinden çıkman anlamına gelir şuan sende o ima ettiğin zümredensin haberin olsun. Derhal Tevbe et kelime-i şehadet getir. İnşallah bütün hepsini doğru idrak edecek kadar kafan çalışıyordur, yine ahmakça söylemedigim şeyler yüzünden saldirmazsin.

TÜM YORUMLARI OKU (38)