Sahtelikten Sıkılanlara! Aşkı ve İnsani Bağları Anlatan Photoshopsuz Bir Romantizm!

Sosyal medyaya adım attığımız an, sahte fotoğraf bombardımanına tutulmaya alıştık. Hepsi de güzellik standartlarını şu veya bu şekilde belirleyecek duruma geldi. 

Ancak o fotoğraflarda öyle çok filtre ve photoshop var ki; normalde fotoğraftan kalbimize yansıyan insani bağlar artık kaybolup gidiyor...

Tam bu noktada konu bizi Stephanie ve Arryn çiftine getiriyor.👫

İkili aslında fotomodellik yapmıyor fakat sosyal medyada ses getiren bu çekimi yapan fotoğrafçı Bria Terry onların arkadaşı.

Fotoğrafçı Bria Terry yaptığı çekimlerin yer aldığı Facebook sayfasında onların yer aldığı fotoğrafları da paylaştı ve fotoğraflar kısa sürede viral oldu.

Sebebi neydi diye soracak olursanız... Tabii ki fotoğrafların yansıttığı aşk ve doğallık! 🖤

Bu fotoğraflar kahramanlarının sahip olduğu tüm güzellikleri ve aşkı görenlere anlatıyor.

Fotoğrafların binlerce beğeni alması aslında Stephanie için de beden olumlama hakkında bir mesaj verme fırsatı oldu diyebiliriz. 😌

Kendisi de; bir zamanlar aynaya baktığında "olması gerektiği gibi" görmediğini, şimdiyse büyük beden olduğunu ve her zaman öyle olacağını çoktan kabul ettiğini söylüyor.

Hatta bu fotoğraf çekimi kendini en çekici hissettiği zaman olmuş. Medyanın, ardından da toplumun dayattığı kalıplardan uzakta!

Romantik fotoğrafların kahramanı olan Stephanie ve Arryn çifti 2019'un ilk aylarında evlenmeyi planlıyor. 💍

Umuyoruz ki; düğün fotoğrafları da böyle güzel olur! 💃

Popüler İçerikler

Arda Turan 'Seçil Erzan' Tezahüratlarına Tepki Gösterdi: 'Kendi Stadımda Bile Laf Söylenmesini İstemem'
Uluslararası Göç Örgütü Rapor Paylaştı: En Fazla Mültecinin Yaşadığı Ülke Belli Oldu
Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
23.09.2017

Adamin şişmanlık fetişi var galiba .. yoksa kadını yüzüne bile bakmazdi . Ayrica bu tarz iceriklerinizden biktim ya kimse sismanlar aşk yaşayamaz demiyor YETHER .

23.09.2017

+1.

22.09.2017

Medyanın dayattığı güzellik kalıbı diye diye kilolu olmak normalleştirilmemeli. Evet, kimsenin dalga geçme hakkı yok ama fazla kilo bir çok sağlık sorununu beraberinde getirir. Her zaman boy & kilo uyumu içinde olmalı. Ne çok fazla, ne çok az. İdeal kilomuzda olmak en sağlıklısı.

22.09.2017

Şişmanlığı güzelmiş gibi dayatıp durmayın lan artık yok toplumsal kalıpmış yok bilmem neymiş. Şişmanları fazlalıklardan kurtulmaya yönlendirin sağlıklı olsunlar bak sağlık diyorum geçtim güzelliği falan.

22.09.2017

Sanane? İster verir ister vermez. Beden onun bedeni değil mi? İlle incecik olmak zorunda mı? Sıfır beden olmak da bana göre iyi bir şey değil hadi bakalım ben de o zaman inceliği iyiymiş gibi göstermeyin diyeyim. Aklı olan zaten yanlış olduğunu bilir ve ona göre hareket eder. Sırf kilolu olmayı doğru bulmuyorsunuz diye bütün şişmanlar ölsün mü yani? Hiç mi hayatlarını yaşamasınlar?

TÜM YORUMLARI OKU (47)