Sağlık Bakanı: 'Koronavirüsten İkinci Ölüm Gerçekleşti, Vaka Sayısı 191 Oldu'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs nedeniyle bir hastanın daha hayatını kaybettiğini açıkladı. Koca, hastanın 61 yaşında ve erkek olduğu bilgisini verdi. Böylece koronavirüs kaynaklı can kaybı ikiye yükseldi. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından koronavirüse ilişkin son bilgileri paylaştı. Koca bir hastanın daha hayatını kaybettiğini, can kaybının ikiye yükseldiğini açıkladı. Bakan Koca ayrıca tespit edilen vaka sayısının da 191'e yükseldiğini bildirdi.

Koca, '61 yaşında erkek bir hastamızı kaybettik. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Bugün sonuçlanan testler, tedbirlerin çok zorunlu olduğunu gösteriyor. Tanı konup tedavilerine başlanan 93 yeni vakamız var. Hasta sayımız 191’e ulaştı. Riskin önünü birlikte keselim' ifadelerini kullandı.

Koronavirüs kaynaklı ilk ölüm dün açıklanmıştı 👇

Bakan Koca '89 Yaşındaki Bir Hastayı Kaybettik' Dedi ve Ekledi: 'Toplam Vaka Sayısı 98'e Yükseldi'

Son 24 saatte yaşanan gelişmeler için bakınız 👇

Koronavirüs Günlüğü: Son 24 Saatte Neler Yaşandı?

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
YORUMLAR
18.03.2020

Sokağa çıkma yasağı ilan edilmeli

18.03.2020

10-15 gün sonra geçecek birşey mi zannediyorsun bu virusu ? Nereye kadar sokağa çıkma yasağı ilan edeceksin, farzet ki uzadı 3-5 aya (ki zaten uzama ihtimali de çok yüksek) bu durumda ne yapacaksın dostum ? Sokağa çıkma yasağı İnsanları daha panik etmekten öteye gidemez, çare değil

Pasif Kullanıcı
18.03.2020

bugün eczaneye diye çıktım.yollarda yaşlı insan kaynıyor.genç hiç görmedim hepsi yaşlı ya.kafayı yicem.bunları uyaran kimse yokmu ailelerinden.toplu intihar mı etmek istiyorlar nedir.

18.03.2020

yeter artık neden umreciler en baştan gönderildiği ve geldiklerinde de karantinaya uymadığı için bu halde olduğumuz kabul edilmiyor güney korede de din saçmalığı yüzünden vakalar bir anda 8 bin oldu başlarındaki din adamı özür diledi bu umrecileri yollayan kimse özür dilemeli karantinadan kaçanlara ağır cezalar uygulanmalı gerekirse vurulmalı umreci avrupadan gelen fark etmez kim varsa

Pasif Kullanıcı
18.03.2020

vurulmalı derken ciddi misin?

TÜM YORUMLARI OKU (98)