Rüzgar Çetin'in Tahliye Kararına Sosyal Medyada Tepkisini Dile Getiren 17 Kişi

Geçtiğimiz aylarda alkollü olarak kullandığı aracıyla 1 polisin şehit olmasına, 1 polisin de yaralanmasına sebep olan yönetmen Sinan Çetin'in oğlu bugün tahliye edildi. Sosyal medya kullanıcılarının tepkisi ise gecikmedi.

Şehit polisin ailesi ve yaralı polis, bugünkü duruşmadan önce şikayetlerini geri çekmişlerdi.

Yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin’in çarptığı otomobilde şehit olan polis memuru İsmet Fatih Alagöz’ün eşi Özlem Alagöz ve ailesi şikayetlerinden vazgeçmişti. Daha önce de araçtan yaralı kurtulan polis memuru şikayetinden vazgeçmişti. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan Adli Tıp Kurumu raporunda ise Rüzgar Çetin'in asli kusurlu olduğu, polislerin ise bir kusurunun olmadığı belirtilmişti.

Bugün ise Rüzgar Çetin'in görülen duruşmasında, mahkeme oy çoğunluğu ile tahliye kararı verdi.

Rüzgar Çetin Tahliye Edildi...

1. Tahliye haberinin ardından sosyal medyada olay büyük yankı uyandırdı. İşte Rüzgar Çetin'in tahliyesi ile ilgili kullanıcıların yorumları.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

Popüler İçerikler

Tüyler Diken Diken: Sertab Erener 21 Yıl Sonra Yine İlk Gün Gibi Eurovision'u İnletti!
Kızılcık Şerbeti Kıvılcım'dan Atatürk Portresine "Aksesuar" Denmesine Kapak Gibi Yanıt!
Ortalık Fena Gerildi: Seyircisinin Taşkınlığına Katlanamayan Cem Yılmaz Sahneyi Terk Etti!
YORUMLAR
04.10.2016

hani polis, asker kanı üzerinden duygu sömürüsü yapan ampuller?? cıkıp tek kelime edemiyorlar!!!

04.10.2016

Allah çok verip azdırmasın (bknz:Rüzgar Çetin) az verip aratmasın (bknz:Polisin ailesi) aileye kızamıyorum belki para vermemişler de tehtit etmişlerdir yani en azından böylesi aile için daha masum olayın neresinden tutsan çirkinlik akıyo

Pasif Kullanıcı
04.10.2016

Paranın cazibesine kapılan aile diye yazanlarda da sorun var bence. O aile ne yapacak baba yok, neyle nasıl geçinecek, o anne çocuklarını nasıl okutacak, büyütecek. Sorun ailede değil, aileyi buna mecbur eden, adamı hem hapiste çürütüp hem de tazminatı çatır çatır tahsil edip aileye vermeyen adalet sisteminde.

TÜM YORUMLARI OKU (47)