Prof. Dr. Akkoyunlu'dan Koronavirüs Analizi: 'Her Ölüm İçin Toplumda 1.000 Civarı Vaka Var Demektir'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın kurduğu Medipol Üniversitesi'ne ait hastanede çalışan Göğüs Hastalıkları Uzmanı olarak çalışan Prof. Dr. Muhammet Emin Akkoyunlu, koronavirüs salgını ile ilgili yaptığı açıklamada 'Bir korona vakası tespit ettiyseniz bunun arkasında toplumda tespit edemediğimiz 400 vaka var demektir. Her ölüm vakası için toplumda 1000 civarı vaka var demektir' dedi ve sunucunun 'Hocam biz şu anda 145 binlerdeyiz' sözünü doğruladı. 

Bakan Koca'nın kurduğu Medipol Üniversitesi'nin hastanesinde çalışıyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın kurucusu olduğu Medipol Üniversitesi'in hastanesinde Göğüs Hastalıkları Uzmanı olarak çalışan Prof. Dr. Muhammet Emin Akkoyunlu, Habertürk'te Ebru Baki'nin sunduğu programda, koronavirüs salgınına ilişkin açıklamalarda bulundu.

'Bir korona vakası tespit ettiyseniz bunun arkasında toplumda tespit edemediğimiz 400 vaka var demektir'

Akkoyunlu, toplumda tespit edilemeyen vaka sayısında ciddi bir artış olacağı yorumunu yaptı.

Bakan Koca dün yaptığı açıklamada vaka sayısının 359'a, can kaybınınsa 4'e yükseldiğini duyurmuştu. 👇

Sağlık Bakanı Koca Açıkladı: Koronavirüste Can Kaybı 4'e, Vaka Sayısı 359'a Yükseldi

Popüler İçerikler

Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
YORUMLAR
20.03.2020

Bir kişiye test yaptınız ve pozitif çıktı diyelim. Bu kişi hastalığı yaklaşık 2 hafta önce kaptı demektir ve bu süre boyunca nereleri gezdi, kaç kişiye temas etti, kaç kişiyi taşıyıcı yaptı, bu taşıyıcılar kaç kişiyle temas etti ve kaç kişiyi taşıyıcı yaptı, taşıyıcının taşıyıcı yaptığı taşıyıcılar kaç kişiyle temas etti ve en önemlisi taşıyıcı olup test yapılmayan kaç kişi var.. Sonsuz kısır döngü.. İpin ucu kaçtı.. Açıklanan vaka sayıları sadece test edilen ve pozitif çıkanlar..

20.03.2020

test yapılan kişilerde çıkan pozitif vakalarin sayısı, kaldı ki bu bile gerçeği yansıtmıyor. Önümüzde italya gibi bir örnek varken hala önlem alınmaması nasıl bir akıl tutulmasıdır ya, çok çok kötü günler yaklaşıyor malesef..

20.03.2020

Ve hala tam önlem alınmıyor. Virüse en dayanıksızlar yani ihtiyarlar dışarıda. Hükumetin aldığı karar dua ve kolonya. Bu arada yandaş müteahhitlere boldan boldan para.

TÜM YORUMLARI OKU (25)