'Pişman Değilim, Rüyada Tebliğ Edildi' Demişti: Atatürk Büstüne Saldıran Malbora Tutuklandı

Şanlıurfa''nın Siverek İlçesi'nde, dün öğle saatlerinde Atatürk büstüne zarar vermeye çalışırken gözaltına alınan ve polise verdiği ilk ifadesinde 'pişman değilim, rüyamda tebliğ edildi' diyen seyyar satıcı Mehmet Malbora tutuklandı. 

Malbora, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk büstüne çıkıp zarar vermek isterken polis tarafından yakalanmıştı...

Basına yansıyan bilgilere göre polise verdiği ifadede pişman olmadığını ve Atatürk büstüne saldırının rüyada kendisine tebliğ edildiğini söylemişti.

Siverek'te Bir Kişi 'Dinimizde Putperestlik Yoktur' Diyerek Atatürk Heykeline Saldırdı

Emniyette işlemleri tamamlanan Malbora, yoğun güvenlik önlemleri arasında adliyeye sevk edildi.

Polisin evine düzenlediği operasyonda cep telefonu, tablet ve bilgisayarına incelenmek üzere el konuldu.

 DHA'nın aktardığı bilgiye göre Malbora'nın ailesi uyuşturucu bağımlısı olduğunu ileri sürdü.

Savcılık sorgusunun ardından mahkemeye çıkarılan Malbora, çıkarıldığı mahkemece 5816 sayılı"Atatürk Aleyhine İşlenen Suçlar Hakkındaki Kanun" kapsamında tutuklanıp cezaevine götürüldü.

Popüler İçerikler

Uluslararası Göç Örgütü Rapor Paylaştı: En Fazla Mültecinin Yaşadığı Ülke Belli Oldu
Yeni Rekor Kilidi Açıldı: Popstar Yarışmasıyla Akıllara Kazınan Bayhan Dünya Listesi'nde Zirveye Yerleşti!
Afra Saraçoğlu'nun "En İyi Kadın Oyuncu" Ödülünü Alırkenki Panik Tavrı Tartışma Yarattı!
YORUMLAR
31.07.2017

Atatürk'ü sevenleri putperestlikle suçlayıp sırf Peygamberimize benzemek için sakal bırakıp onun gibi giyinmeye çalışmakta ayrı bi çelişki. Keşke bu dinin sünnetlerini kılda tüyde aramayacak kadar beyni olsa yobaz orospu çocuğu

31.07.2017

Ben bu yaşıma geldim, Atatürk heykeline adak adayan birini, Atatürk heykeline dilekte bulunanı, Atatürk heykeline sarılıp hüngür hüngür ağlayanı görmedim. Ama Muhammed'in olduğu iddia edilen bir kıla ya da hırkaya ağlayanı, dokunmak için birbirlerini boğazlayanı, bir şeyhin şıhın dedenin filan mezarında adak adayanı, bir taş parçasına daha küçük taşlar atmak ve beddua etmek için 2700 km yol tepenini, hatta bunları hayatının amacı haline getirenleri gördüm hep. Sonra Müslümanlar ikiyüzlü deyince biz suçlu oluyoruz; dinine hakaret ettiğimiz için. Saygı göstermek putlaştırmaksa afedersiniz, büyüklerimi ya da bilge bulduklarımı hep putlaştırdım ben; Muhammed'iniz gibi, hocalarınız gibi.

01.08.2017

Hakaret etmedim, dalga geçmedim, eleştirdim. Ya dinini bile ben öğretmeye çalışıyorum sana, bi otur da düşün önce. Ha sonra dinini ezip geçerek bana küfredeceksen düşündükten sonra küfret.

31.07.2017

nasıl bir inanış lan bu ? atatürk heykeli put oluyor rabia heykeli dikince hüloğğğ diye bağırır bu ibneler.şu zihniyetteki herkesi yakmak lazım aldığı nefes doğaya zarar oç larının

TÜM YORUMLARI OKU (90)