Pınar Gültekin'in Katledilmesinin Ardından Tarkan'ın Yaptığı Sert Paylaşım Duygulara Tercüman Oldu!

Biz Tarkan'ı işte bu yüzden çok seviyoruz!

Bugünkü bütün haberler Muğla'da bir erkek tarafından katledilen Pınar Gültekin'le ilgili. İçimiz öyle yanıyor ki, susmanın imkanı yok!

Gültekin'in Katili Cemal Metin Avcı'nın İfadesi Ortaya Çıktı: 'Birlikte Olmak İstedim, Teklifimi Kabul Etmedi'

Pınar'ın öldürülmesiyle ilgili sosyal medyada çığlıklar yükselirken, en dikkat çekici ünlü tepkisi Haluk Levent'ten gelmişti. Haluk Levent, yanlış anlaşıldığını söylediği bu tweet ile bugünün konusu oldu.

Katledilen Pınar Gültekin İçin Haluk Levent'in Kadınlara Verdiği Abi Tavsiyesi Tepki Topladı

Ardından Demet Akalın'dan akıllara zarar bir tweet geldi. Çoğu insanın tepkisi "Konu bu mu yani?" oldu.

Pınar Gültekin'in Katledilmesinin Ardından Demet Akalın'ın Cinayetle İlgili Merak Ettiği Detay Tepki Gördü

Ancak tepkisini çok daha sert gösteren ünlüler de vardı. Mesela Kerem Bürsin, kişisel hesabından şöyle bir paylaşımda bulundu.

Toplumsal sorunlar karşısında tepkisini çekinmeden dile getiren ünlülerden bir tanesi de şüphesi Tarkan. Onu en son Hasankeyf'in yeni haliyle ilgili attığı bu tweet ile görmüştük.

Tarkan da bugün Pınar için tepkisini oldukça net gösterdi ve açık açık yetkililere seslendi.

Bu duruşu, bu netliği ve bu cesareti seviyoruz. İyi ki varsın Tarkan!

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Fabrikada Grup Seks Skandalı: 4 İşçi Kovuldu!
YORUMLAR
21.07.2020

Herşeyden önce ''ya benimsin ya toprağın''mentalitesinden o eski masum olduğunu sandığımız nostaljik filmlerden arabesk şarkılardan falan kurtulmalıyız hayatımızdan çıkarmalıyız.İlkolda nezaket dersi adı altında çocuklara kendimizden zayıf herşeye nazik olmayı,yemeğin nasıl yendeceğini,yolda nasıl yürünüleceğini insan nasıl oluru öğretmeliyiz.Lise ve dengi okullarda başımıza bi iş gelirse ne yapmalıyız veya ben illegal bişey yaparsam başıma ne geliri öğretmek için hukuk öğretmeliyiz..ondan sonra da topluma ve doğaya karşı işlenen suçlarda ceza indirimini ortadan kaldırmalıyız..bu dediklerim bile kesin çözüm değil fakat naçizane işe yarar diye düşünüyorum.

21.07.2020

haluk leventin bi art niyeti olduğunu sanmıyorum. yanlış şekilde dile getirmiş. eminim üzülmüştür.

21.07.2020

"Ooyy anan çüküne kurban olsun, ooyy baban taşşağına kurban olsun." Nasıl böyle yetiştirmek, başka bir insanın evladının canını yakmak, canını almak nasıl, güzel mi? Yetiştirdiğiniz yaratıkların yaptıkları hoşunuza gidiyor mu? Dünyanın son gününe dek kadınlarla olan dinsel, tinsel, cinsel sorunlarınız bitecekmiş gibi durmuyor. Ataerkil düzenin zavallı ucubeleri.

TÜM YORUMLARI OKU (12)