Parmakla Gösterilen Bir Çocuk Yetiştirmek İçin Dikkat Etmeniz Gereken 8 Ebeveynlik İpucu

Günümüzde çocuk yetiştirmek geçmişten oldukça farklı... İyi bir ebeveyn olmak için dikkat etmeniz gereken o kadar çok nokta var ki. En başta kendinizin de bir zamanlar çocuk olduğunu, nelerden nasıl etkilendiğinizi hatırlamanız gerekiyor. Life Hack'de derlenen ve sizler için çevirdiğimiz bu infografiklerle harika birer anne-baba olacağınızdan eminiz! 👨‍👩‍👧‍👦

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Popüler İçerikler

MasterChef'te Mide Bulandıran Olay: Yemeğin İçinde Kımıldayan Şey Kurt mu?
Narin Güran Cinayetinde Yeni İddialar Yeni Detaylar: 'Eczaneden Ertesi Gün Hapı Aldılar' İddiası!
Esra Erol'da Skandal! 15 Yaşındaki Kız Çocuğu İstismarcısıyla Evlendirilmiş!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
15.11.2016

"Parmakla Gösterilen Bir Çocuk Yetiştirmek İçin Dikkat Etmeniz Gereken" parmakla gösterilecek bir çocuk yetiştirmeye çalışmamak!!! Bırakın göstermesinler parmakla! Mutlu bir birey olsun. İnsanlar "tü kaka" desin. Ne çıkar???

15.11.2016

parmakla gösterilen bir çocuk yetiştirmek için parmakla gösterilen bir çocuk yetiştirme amacınızdan vazgeçin. ona da bunu aşılamayın. yüksek not almak. büyüklerin yanında kendi fikrini sunamamak, çok çalışmak, bütün kurallara uymak onun mükemmel , başarılı bir insan olcağı anlamına gelmez . katı kurallarınızı yıkın. iyi insan olmayı öğretin. sonra başarılı olsa da olur olmasa da. bırakın komşunun çocuğu tıp kazansın. sizin çocuğunuz su ürünleri kazansa da olur. çocuklarınızın çocukluklarının içine etmeyin! sürekli ders çalış. sebze ye , süt iç, erken yat . keman kursuna git, demeyin, bırakın ister gitsin top oynasın dışarda ister tv izlesin. nerde müdahale etmesini bilin. her boka dur yapma demeyin!!!

15.11.2016

bence sus

15.11.2016

İçerik güzel de başlık olmamış be editör

TÜM YORUMLARI OKU (40)