Paris St. Germain Yenilmezlik Serisini 34 Maça Çıkardı

Fransa 1. Ligi'nin 25. haftası maçında Marsilya'yı 2-1 yenen Paris St. Germain yenilmezlik serisini 34 maça çıkardı. Puanını 69'a çıkaran PSG, en yakın rakibiyle arasındaki puan farkını da 24'e çıkardı.

Fransa Birinci Futbol Ligi'nin 25. haftasında Marsilya'yı deplasmanda 2-1 mağlup eden Paris Saint-Germain (PSG), kendisine ait olan üst üste yenilmeme rekorunu 34 maça çıkardı.

Geçen hafta Lorient'i 3-1 yenerek rekoru eline geçiren PSG, Marsilya deplasmanında da unvanını sürdürdü. Velodrome Stadı'nda oynanan maçta henüz 2. dakikada İsveçli yıldızı Zlatan İbrahimovic'le öne geçen PSG'ye Marsilya 25. dakikada Remy Cabella ile karşılık verdi ve ilk yarı 1-1 berabere bitti.

İkinci yarıda PSG, Angel Di Maria'nın 71. dakikada kaydettiği golle sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Bu sonuçla puanını 69'a çıkaran PSG, en yakın takipçisinin 24 puan önünde yer alarak şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

TRT Spor

Popüler İçerikler

Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
AKP Milletvekili Adem Yıldırım'ın Gündem Olan Konuşması: "5 Milyondan Fazla Türk Vatandaşı Olmuş Arap Var"
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
YORUMLAR
08.02.2016

Bu fransızlar harbiden olaya fransız kapatın gidin ligi böyle devam edecekse bu ne psg almış başını yürümüş lig başlamadan ve de bitmeden şampiyonu belli lig mi olur? Bunların liginde premier lig havası yok orada da adam parayı basıp takım alıyor ama şampiyon olucam diye kıçını yırtıyor adam orada hatta şu anda ligden düşmeyeyim diye uğraşıyor o takım. Bunlarda ise psg lige 3-4 gömlek büyük gelmiş durumda komik. Türkiye de bile şampiyon en kötü ihtimalle 3-4 hafta önce belli oluyor yazık bu fransızlara platini sayesinde aldıkları euro 2016 da inşallah rezil olurlar!

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ