Otobüste Yer Vermediler Diye Ortalığı Birbirine Katan Teyze

Ankara'da yaşanan olayda, bir teyze bindiği otobüste kendine yer verilmedi diye ortalığı birbirine kattı. Otobüse biner binmez yer bulamamaktan şikayet ettiği iddia edilen teyze, insanları çileden çıkardı. İşte o anlar...

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
YORUMLAR
02.01.2019

gel bu kadına yer ver keşke adam yer vermeseydi çirkefe

02.01.2019

Sensin lan çirkef

02.01.2019

yorumlara bakıyorum da kimi teyzeyi savunmuş kimi gençleri. Kendi fikrim böyle teyzeyle karşı karşıya kalsam n*h yer veririm. O kadın bu çeneyle evine yürüyerek de gider o potansiyel var yani... İnsan gibi binse otobüse mutlaka birisi yer verir ve saygıda gösterirdi. Herkesin canı zaten burnunda sinek vızırtısı dahi çekecek kafa kalmadı insanlarda. Herkes haddini bilecek arkadaş! Sen büyük olarak saygıyı bize öğreteceksin ey teyzem!!

02.01.2019

"Herkesin kendine göre derdi var.Kimse seni dinlemek zorunda değil.Neden iş çıkış saatinde yollardasın?" şu cümleler teyze hanımın haksızlığını yeterince açıklıyor.Herkes yerini bilmeli.İnsanlar zaten az para karşılığında fazlasıyla sömürürülüyor.Eve dönüş yolunda çektiği çile yanına kalıyor.Bu konuda yaşıların ve işi olmayanların işe gidiş ve iş çıkış saatlerinde trafiğe çıkmamaları gerekiyor.Çok elzem bir durum olmadığı sürece tabi.

02.01.2019

Millet size mi soracak ne vakit dışarı çıkıp toplu taşımayı kullanacağını? Sanane?

TÜM YORUMLARI OKU (100)