Ölüm Onu Uykuda Yakaladı! 17 Yaşındaki Fatma Avlar Reyhanlı'ya Yapılan Roketli Saldırıda Can Verdi

Terör örgütü YPG-PYD kontrolündeki Suriye'nin Afrin bölgesinden atılan roketlerden biri Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki bir eve düştü. Saldırıda o sırada evde uyuyan 17 yaşındaki lise öğrencisi Fatma Avlar hayatını kaybetti.

DHA'da yer alan habere göre, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Zeytin Dalı harekâtını yürüttüğü Afrin bölgesinden atılan roket, Gültepe Mahallesi'ndeki üç katlı bir evin bahçe duvarına isabet etti. Kısa süre sonra aynı mahallede başka bir eve de roket düştü.

Roketli saldırıda Tayfur Sökmen Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi Fatma Avlar hayatını kaybetti.

Avarlar'ın saldırı anında uyuduğu öğrenildi.

Avlar'ın hayatını kaybettiğini öğrenen yakınları gözyaşlarını tutamadı.

Avlar'ın cenazesi Atike Hanım Camisi'nde düzenlenen törenin ardından Reyhanlı Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Sosyal medyadan Fatma'ya veda mesajları...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
YORUMLAR
31.01.2018

Vicdanınızı nerede bıraktınız diyenler. Biz vicdanımızı Bingöl otobüsünde bıraktık. Biz vicdanımızı Diyarbakır Bismilde, Diyarbakır'daki o pazar alanında bıraktık. Biz vicdanımıızı Hakkari'de sivil şekilde gezerken arkalarından sessizce yaklaşılıp kafalarına ateş edilen o Aslan parçalarında bıraktık. Fırat'ta bıraktık, Serap'ta bıraktık, Fatma'da bıraktık.. Adalet namlunun ucunda şimdi soysuzlar!

31.01.2018

GÜZEL YAZMIŞSINDA AKP Lİ İSEN SİKTİRGİT BU LAFLARI BİZ YEMEYİZ O BALIK HAFIZALI KÖYLÜLER YER ..HE AKP Lİ DEĞİLSEN ELLERİNE SAĞLIK KARDEŞİM...

31.01.2018

ŞİVAN PERVER İLE ŞARKI SÖYLEYENLERE Kİ O ŞARKI TÜRKE BEDDUALAR EDEN ŞARKIYDI..BARZANİYE SLOGAN ATANLARI,APOYA SAYIN DİYENLERİ,PEŞMERGELERİN TOPRAKLARIMIZDAN GEÇİRTİP PYD YE DESTEK VERDİRENLERİ ALKIŞLAYAN AKP Lİ KOYUNLAR ŞİMDİ GELMİŞ VATANSEVERLİK TASLIYOR...ULAN SİZ MALMISINIZ...SİZ ASIL OMURGASIZLARSINIZ..GÖREN DİYECEK YUKARDA SAYDIĞIM VE O MİNVALDE FAALİYETLERİ OLUPTA DAHA SAYMADIĞIM 50 ŞEYİ YAPMIŞ ADAMLARSINIZ SİZ..NASIL KANSIZSINIZ..GÖREN DİYECEK ONLARI BİZ YAPTIK AKPLİLER KARŞI ÇIKTI ŞİMDİ VATANSEVERLİK TASLAMIYORMUSUNUZ....SİZE ANCAK O BALIK HAFIZALI AMINAKODUMU KÖYLÜLERİ VE İLKOKUL MEZUNU CAHİLLER İNANIR..

31.01.2018

Ulan bütün Avrupayı gezdim, görmediğim kerhane, görmediğim orospu kalmadı, ama senin kadar orospu çocuğu görmedim, akpli falan değilim, senin ağır kansız olduğunu anlamak için akpli olmaya gerek yok zaten, şurda birisi ölmüş, ülke bombalanmış savaşa girmiş sen hala akplilere laf sokma, siyaset yapma peşindesin, bi de insanlara köylü, ilkokul mezunu demiş, yemin ediyorum böyle bir orospu çocuğunu insanlık tarihi yazmadı, inşallah en yakın zamanda atın altına atıp götünü siktire siktire öldürürler seni

31.01.2018

hala daha barış barış diye götünü yırtan tüm insanlara sesleniyorum; hepiniz benim gözümde teröristsiniz sizi şekli bozuk karaktersiz orospu çocukları. sakın karşıma çıkmayın.

TÜM YORUMLARI OKU (66)