Olduğu Gibi Görünmesiyle Beden Olumlama Akımının Son Temsilcisi Olan Model: Khrystyana

Beden olumlama, kendi vücudunla barışma ve sevme hareketinin pek çok insana iyi geldiği bir gerçek. Olmadığı birine dönüşmeye çalışan, bu uğurda beden ve ruh sağlığını kaybeden kadınlar artık kendilerini saklama ihtiyacı hissetmiyor. Bu akımın son popüler temsilcisi ise büyük beden model Khrystyana.

Beden olumlama hareketinin son temsilcisi Khrystyana ile tanışın.

Aslında onu Aleyna Tilki'nin fotoğraflarını kendi fotoğrafı gibi paylaşmasıyla tanıdık.

Enerjisi tükenip kimlik problemi yaşamaya başladığında ise kendine bazı sorular sormuş.

Neden? Neden, ne uğruna kendimize acı çektiriyoruz? Kariyer, şöhret, aşk? Değer görmek için insanın bu kadar zorlanması şart mı? Aslında herkes olduğu haliyle sevgiyi hak eder. Bu düşünceler ona yeni bir vizyon kazandırmış.

Daha önce birkaç saat giydiği korse yüzünden kan dolaşımı bozulan ve bacakları maviye dönen model, artık korse de kullanmıyor.

"Sağlık ve zayıflık aynı şey değildir" diyen model, sağlıklı yaşamaya çalışıyor ama kilo vermek için artık kendinden ödün vermiyor.

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
19.09.2017

abi ben de vücudumu eksiğiyle fazlasıyla çok seviyorum, ben de beden olumluyorum, ben niye manken olamıyorum ya?! bedeni olumluyoruz eyvallah da hala 3 kuruşa maaşlı çalışanız hacı?!

20.09.2017

Beden olumlama falan güzel şeyler de neden hep kadınlarda görüyoruz bunu? Bu tarz akımlar sayesinde son yıllarda her tipten, her boyda ve kiloda kadın model görebiliyorken erkek modeller hala tek tip diyebileceğimiz bir şekilde standartların oldukça üstünde.

20.09.2017

hic de guzel degil. ben de sismanim, ben de cirkinim. kilo,selulit,gobek,basen bunlar hic de guzel seyler degil. eski caglara malesef donmeyecegiz, artik kapitalist bir duzene cakili kaldik ve bu devran artik bu sisteme gore donecek. gonul isterdi ki bizim de toplumda bir yerimiz olsun, biz de adam yerine konulalim, biz de eski caglardaki tombul kadin tablolari gibi ragbet gorelim ama degil iste. mesela bu abla istedigi kadar kilo alsin, basenli olmadigi icin bacaklari hicbir zaman goze batmayacak. gozu renkli, sarisin, cildi guzel.. 200 kilo da olabilir yani. e biz ne bok yiyek mahmut? kimse kendini kandirmasin.

TÜM YORUMLARI OKU (20)