Öğrencisinin 16 Yaşındaki Ablasını Taciz Eden Din Öğretmeni Tutuklandı

Antalya'da, bir okulun müdürü ve aynı zamanda din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni olan A.K., öğrencisinin 16 yaşındaki ablasını taciz ettiği iddiasıyla tutuklandı. 

DHA’nın haberine göre aynı zamanda okulun müdür yardımcılığı görevini de yürüten A.K., geçen pazartesi günü okula kardeşini getiren 16 yaşındaki lise öğrencisi S.Ö.’yü ‘çay içmek için’ odasına davet etti.

A.K., iddiaya göre, burada S.Ö.’ye derslerinde yardımcı olabileceğini söyleyerek öptü.

Aynı bahaneyle 16 yaşındaki S.Ö. ile iletişimini sürdüren öğretmen, “Sevgilim olur musun”, “Seni öptüğümde için kıpır kıpır oldu” diye mesaj attı

Devam eden yazışmalarda öğretmen, eşinden boşanıp kendisiyle evlenmek istediği yönünde mesajlar gönderdi.

Ailenin telefondaki yazışmaları görmesi üzerine öğretmen hakkında suç duyurusunda bulunuldu

Polis tarafından geçen çarşamba günü gözaltına alınan A.K. sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. 

Çıkarıldığı Sulh Ceza Mahkemesi'nde suçlamaları reddeden ve kendisine komplo kurulduğunu ileri süren A.K. tutuklandı.

Popüler İçerikler

Narin Güran'ın Babası Arif Güran'dan 'Nevzat' Açıklamaları: "Kızıma Para Verip Kendisine Alıştırmış"
Fenerbahçe'nin İptal Edilen Golünün Ardından Mourinho'dan İlginç Bir Tepki Geldi
Avrupa Yakası'nın Naile'si Çiçek Dilligil Cinsiyet Geçişi Yapan Oğlunun Doğum Gününü Kutladı!
YORUMLAR

Boşuna mı diyoruz biz, bu ülkede sapık ve tecavüzcü kim varsa, dinci ve namus şövalyeliğine soyunmuş asıl namussuz olanlardır.

19.11.2016

Bak güzel kardeşim! Bir kişi yaptı diye bunu tüm herkese MAL EDEMEZSİN. Bak kardeşim eğer birazcık inanç varsa bir sorunu tüm herkesin üzerine yıkamazsın. annen yada kız kardeşin saçlarını sarı yapmayı seviyordur, mini etekde giymeyi seviyordur. ooo sarı saç ve mini etek giymiş kesin OROSPU'dur demek hoşuna gider mi? İnsanları boklamak ne kadar kolay?

19.11.2016

IŞID? gercek islam bu degil. FETÖ? gercek islam bu degil. El kaide? Gercek Islam bu degil. Malum Vakıftakı tecavuz olaylari? Bir kereden bisey olmaz. Adiyamandaki imam hatip lisesi? Gercek islam bu da degil. Din Kulturu ve Ahlak Bilgisi ogretmeninin taciz mesajlari? her müslüman ayni degil. Saf partinin cinsek istismar önergesi? O aslinda cinsel istismarla alakali degil... Uzaaaarda uzar "ateistler derneginde taciz şoku" diye haber ciksa piyasaya "İste bunlar ahlaksiz tum dernekler kapatilmali hem dinsizler hem ahlaksizlar" diye tutuşur bu tayfa :D resmen komiksiniz ya Elhamdulillahi rabbil alemin müslümanim fakat son yillarda dinin icinden ahlakı söküp aldilar ve sahte muslumanlar da bu duruma canak tuttu sevgi saygi ve ahlak birakilmadi.

19.11.2016

Deneri çok güzel bir yorum yapmış Neptün'de bir o kadar güzel bir yanıt vermiş. Aklın yolu birdir arkadaşlar.

19.11.2016

2.2 milyar müslümanın burnu boktan çıkmıyor ama islamla alakası yokmuş!!!! dünyada kadına en kötü 20 ülke sıralanmış 20 side islam ülkesi .... 12 yaşındaki çocuk evlendirilebilir diye yasa çıkarmaya çalışan da siyasal islamcı parti!!!! ama hiç birinde islamın suçu yok.... zaman geri zekalılık zamanı değil, açın islam tarihi felan okuyun peygamberinizin kimlerle kaç yaşlarında evlendiğini okuyun

19.11.2016

Bence sen aç bi oku . İslamı güzel bir şekilde yaşayan biri senin gibiler ''İslam bok çukurundan çıkmıyor'' dedi diye dininden mi çıksın ? Bak adı üstünde islam ülkeleri. Fakat islam ülkelerindeki herkes mi öyle ? Ona bakarsan türkiyede tehlike arz eden ülkeler arasında ee o zaman bizdemi tehlikeliyiz ? Kurunun yanında yaşı yakmaktan vazgeçin artık. O beyninizide biraz açın dünyaya tek bir çerçeveden bakmayın. Her insan bir değildir.

TÜM YORUMLARI OKU (117)