Oğlu Oyuncakçıdan Barbie Bebek Alan Babanın Herkese Örnek Olacak Tatlı Tepkisi

Doğum gününde gelen oyuncaklardan birini Barbie ile değiştirmek isteyen oğluna sonuna kadar destek olan ve izleyenlere de anlamlı bir mesaj veren duyarlı babanın harika konuşması. 👏

👏

Popüler İçerikler

İstanbul Esenler’de Sokaktan Geçenlere Kök Söktüren Kedi “Yedi Bela Hüsnü”
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR
22.10.2019

Ilkokulda benim de bir arkadasim vardi erkek hep bizimle barbie bebek oynardi. Annesi hic de endiselenmemisti mudahale de etmemisti. Hic de bir sey olmadi buyudu gayet evlendi coluk cocuk sahibi.. ha gay olsa ne olurdu yine bir sey olmazdi da demek istedigim cocuk bir barbie secti diye bunda buyutecek ne var cocuk o. Kizlar araba ne bileyim tamir cantasi, spiderman falan secince endise ediyor musunuz ki erkek cocuklari icin endise edesiniz. Birakin cocuklar cocukluklarini yasasin.

22.10.2019

"Ben evlatlarımın hayatı seçmesine izin veririm." Çocuklarına seçme şansı bırakmayan baskıcı ailelere nazaran bu cümle bir babanın ne kadar kaliteli, saygılı bir ebeveyn olabileceğini gösteriyor. Saygılar.

23.10.2019

Ben de küçükken uzaktan araba meraklısıydım evet barbielerim de vardı ama uzaktan araba beni daha çok heyecanlandırıyordu. Şimdi 11 yıldır araba kullanıyorum ve o bildiğiniz 'kadın sürücü' profilinden çok uzağım. 3.yaş doğumgünümde de doğumgünü pastam futbol sahası temalıydı, şimdi koyu bir Fenerbahçe taraftarıyım. Kadınlığımdan da birşey kaybetmiş değilim. :D Barbie bebek seçti diye bir erkek çocuğunun cinsel yönelimi değişecek algısı olmamalı.

TÜM YORUMLARI OKU (29)