Mültecilerin Vurulması Gerektiğini Söyleyen Alman Politikacının Suratına Pasta Fırlattılar

Savaştan kaçarak Almanya'da koruma arayan mültecilerin üzerine sınırda ateş açılmasını isteyen Almanya İçin Alternatif Partisi (AfD) Başkan Yardımcısı Beatrix von Storch'un suratına pasta atıldı. Olayı ırkçılık karşıtı grup 'Peng Kolektifi' üstlendi.

Mültecilere ateş açılmasını talep etmekle yetinmeyip, özellikle de kadın ve çocukların üzerine ateş edilmesini isteyerek dünya kamuoyunu şok eden Beatrix von Storch’un, Kassel’de katıldığı parti toplantısında suratına pasta atıldı. 

Palyaço kıyafeti ile toplantı salonuna giren 2 kişiden 1’i, dosdoğru von Storch’un üstüne giderek elindeki pastayı politikacının suratına fırlattı.

Bu arada diğer protestocu da eylemi saniye saniye kameraya kaydetti. Olayı internet üzerinden üstlenen ‘Peng Kolektifi’ adlı ırkçılık karşıtı grup, Von Storch’un ahlaki sınırları aştığını belirterek, “Ahlak sınırını aşanları engellemek isteyenler gerektiğinde pasta kullanmalı” diye yazdı. 

DHA

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
01.03.2016

Şahane olmuş ellerine sağlık atanın, ruh hastası.Siyaset vs yapacakların ruh sağlığı gerçekten kontrol edilmeli,adam babasından dayak yiyor çocukluğunda , onun acısını çıkarabiliyor kaybettiği özgüvenin travmasını yaşatabiliyor koca bir ülkeye mesela, ya da başka çocukluk travmaları da olabilir illa dayak vs değildir, ama ruh sağlıkları, düşünme sınırları kesinlikle normal değil

01.03.2016

mis gibi yapmışlar helal olsun amk kevaşesine iyi olmuş

Pasif Kullanıcı
01.03.2016

On numara tepki olmuş. ırkçı faşist idiot!

TÜM YORUMLARI OKU (15)