Mühendislik Fakültesinde Kadın Olmak

Okula gitmeden okulu bitirmek 😂

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR

Kesinlikle böyle değil. Mühendislik fakültesinde bir kadın olarak gözlerim kanayana kadar ders çalıştığımı, günlerce uyumadan proje ödev yaptığımı bilirim. Bir kere, yerine imza atmak diye bir şey mühendislik fakültesinde olmaz. Olursa zaten kalırsın dersten yani. Öyle bir lüksümüz yok. Yıllarca bütün derslere eşek gibi girdim millet gezerken. Ayrıcalık yaptıkları falan da yoktu; ki yapmasınlardı da zaten, her birey eşittir. Cinsiyetiniz ne olursa olsun mühendislik fakültesindeyseniz her hafta ödev quiz vize proje 4 lüsünden birine maruz kalırsınız. Bir videoyla bütün emeklerimizi silip atmışsınız resmen.

30.10.2016

Evet Mühendislik Fakültesi erkekleri olarak kızların köpeği oluyoruz, ağzımızın suyu akıyor kız görünce, kız canım dedi diye neredeyse boşalıyoruz falan. Mühendislik Fakültesi erkeklerini aşağılama evriminizi de tamamladıysanız başka videolara geçebiliriz.

13.11.2016

bence aynı anda mühendislikte ki kadınları da aşşağılamışlar sanki biz beleşten herşeyi erkeklere yaptırıp bedavadan okul okuyomuş gibi göstermişler ama o ayağı yerler çok afedersin g*tün yemez derse gitmemeye bunların hepsi 3 sayfalık notu sınava 1 gün önceden okumalı bölümde okumuşlar gelmiş burda ötüyolar. Gel ülkenin herhangi bir yerinde böle mühendislik bitir hanım ablacım kendi diplomamıda sana vericem ( tabii delirmeden alabilirsem mühendislik sizin gördüğünüz gibi değil maalesef)

29.10.2016

Böyle bir saçmalık yok

TÜM YORUMLARI OKU (11)