Muharrem İnce'den Türk Medyasına Sert Eleştiri ve Önemli Açıklama: 'Gülen Henüz Usulüne Uygun Geri İstenmemiş'

'CHP, Muharrem İnce'yi yalnız bıraktı' iddialarına Cumhurbaşkanı adayı İnce'den sert tepki geldi. CNN Türk ekranlarında yayınlanan Hande Fırat'ın sunduğu 'Gece Görüşü' programına telefonla bağlanan İnce, bu iddiaları yalanladı. Medyayı eleştiren İnce, 'Tüm parti yanımda, millet yanımda ama Türk medyası yanımda değil. Bence yalnız olan Türk medyası” ifadelerini kullandı. Açıklamalarına 'sıkı durun' diye devam eden İnce, 'Türkiye Cumhuriyeti, Fethullah Gülen’in iadesini usulüne uygun bir şekilde istememiş' dedi.

'Bence yalnız olan Türk medyası”

İddiayı yalanlayan ve gazeteci Fatih Altaylı’ya da seslenen İnce, “Fatih Altaylı’yı bugün aradım ve nereden aldınız bu bilgiyi diye sordum. Bence Altaylı bunu açıklamalı. Bu bilgiyi veren kim? Ben genel başkanla her akşam telefon görüşmesi yapıyorum. Her Ankara’ya gittiğimde evine uğruyorum. Gittiğimde değerlendirmeler yapıyoruz. Her gittiğim yere en az 10 milletvekili geliyor ama biz Türkiye’yi kucaklayalım diye parti tanıtımı yapmıyoruz. Partinin grup başkanvekillerinden şoförlerine kadar birliktelik oluşturmuşuz. Birileri çıkıp Muharrem İnce yalnız mı diyor? Evet Muharrem İnce yalnız. Bütün dünya basını yanımda, onlarla röportaj yapıyoruz, tüm parti yanımda, millet yanımda ama Türk medyası yanımda değil. Bence yalnız olan Türk medyası” dedi.

"Cumhurbaşkanına sesleniyorum: Türkiye Cumhuriyeti devleti Gülen’in iadesi için usulüne uygun ABD’ye bir başvuru yapmış mıdır?”

Canlı yayında FETÖ elebaşı Gülen hakkında da açıklamalarda bulunan İnce şu ifadeleri kullandı:

 “Ben 24 Haziran’da cumhurbaşkanı olduğumda 3 ay içerisinde yargıyı düzelteceğim ve ABD’den FETÖ’yü iade edin, eğer iade etmezlerse 24 Aralık’ta İncirlik’teki ABD askerleri NOEL’i Amerika’da kutlarlar diye bir açıklama yapmıştım. Bu açıklamadan sonra ABD’liler beni aradı. Bana bu konuda hak verdiler ancak ‘Türkiye Fethullah Gülen’i henüz usulüne uygun bir şekilde bizden geri istemedi’ dedi. Yani Türkiye Cumhuriyeti, Fethullah Gülen’in iadesini usulüne uygun bir şekilde istememiş. Ben Cumhurbaşkanına sesleniyorum. Türkiye Cumhuriyeti devleti Fethullah Gülen’in iadesi için usulüne uygun ABD’ye bir başvuru yapmış mıdır?”

Muharrem İnceHande Fırat’ın “Kim bu Amerikalı?” sorusuna “Hande hanım siz gazetecilik yapıyorsunuz, ben milli çıkarlarımızı koruyorum” yanıtını verdi.

İnce'nin bu çıkışı sonrası sosyal medyadan da tepkiler gecikmedi...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Fenerbahçe Final Four’a Doğru: Salonda Büyük Şov
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
YORUMLAR

Fetönün gelmesini bu ülkede en çok iktidar istemiyordur. Çünkü yedikleri her haltı söyleyebilecek tek kişi o şerefsizdir. Hocam hocam diye dizlerinin dibinde oturduğunuz günlerden taa bugünlere geldik. Muharrem İnce’nin tek tek her kanala bağlanıp şöyle ayar verdiğini görmek istiyorum. Zevkle izliyorum şu medya yalakalarının suratlarındaki ezilmeyi.

18.05.2018

Öncelikle Sn. İNCE 'yi Hande FIRAT'a verdiği ayardan dolayı tebrik etmek lazım. Hande FIRAT biliyorsunuz ki 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı ile görüntülü konuşan tek kişiydi ve CNN de bunu canlı yayınladı. Bu olaydan sonra Hande FIRAT kahraman ilan edildi ve ödüller verildi, kendisi kitap çıkardı vs. Önceden tarafsızmıydı değilmiydi bilmem ama o günden sonra taraflarını çok güzel belli ettiler ki Muharrem İNCE konuşurken saygısızca lafını kesmesinden ve Muharrem İNCE buna sert bir şekilde tepki verirken gülmesinden her şey belli oluyor. Adamı kendilerince kâle almıyorlar. Taraflarını belli eden bir medya varken diğer adayların seslerini duyurmak için seçim meydanlarından başka çareleri yok ne yazık ki. Geçen FOX TV ye konukken programın sonuna denk geldim. Fatih PORTAKAL ın da tavrı hoş değildi. Fetullah GÜLEN nin TR ye gelmesi ve yargılanması kendi açıklarını da ortaya çıkaracağından, bu iddia doğru olabilir.

18.05.2018

O bahsettiğiniz başka bir siyasetçi olmasın?

Mitingini yayinlamaktan korktuklari insana "yalniz kaldi" diye algı yaratmakta ayri bir trajedi. Sizin gibi kalemi satilik gazeteciler ve tasmalı medya patronlari, gün geldiginde sahibiniz sizi birakip gittigi zaman acliktan kendinize yeni sahip ararken bizde halk olarak penguen belgeseli açip keyifle izlicez. Sahibiniz bugün ben artık yahudi olmaya karar verdim dese siz cümlesi bitmeden İsrail vizesi almak için birbirinizi ezersiniz sırada.. Bu iki yüzlülüğünüzü UNUTMAYACAĞIZ..

TÜM YORUMLARI OKU (53)