Meslek Lisesi Öğrencilerinden Öğretmene Büyük Saygısızlık!

Çorlu Ahi Evran Meslek Lisesi'nde kaydedildiği iddia edilen görüntülerde, öğrencilerden birisi sürekli olarak ders anlatmaya çalışan öğretmeni taciz ediyor. Sınıfın içinde ayakta gezerek tahtanın önündeki öğretmene el, kol şakaları yapan öğrenci bir süre sonra öğretmeni kucağına alarak bir kaç metre taşıyor.

Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından ise Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç'tan açıklama geldi. Levent Kılıç, görüntülerin Ahievran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde çekildiğinin belirlendiğini kaydederek, 'Konuyla ilgili öğretmen ve adı geçen öğrenciler hakkında idari soruşturma başlatıldı' dedi.

Ekşi Sözlük'te paylaşılan görüntülere çokça tepki geldi:

Popüler İçerikler

MAM 6284 Özel Bölüm'de Söz Alan Erkekleri Koruma Derneği Başkanına Oğuzhan Uğur'dan Ders Niteliğinde Cevap!
Arda Güler'in Buz Pistindeki Performansı Yine İspanyolları Büyüledi
Altın Portakal Film Festivali'nde Ödül Alan Nur Sürer Başarısını Yılmaz Güney'e Adadı!
YORUMLAR
11.02.2018

İpin ucunu kaçırdığınız anda liselerde genel durum bu maalesef. Sınıflarda telefon kullanmak normal şartlarda yasak mesela. Özel durumlarda okul idaresinden alacakları izin kağıdıyla kullanabilirler sadece. Ama bazı öğrenciler kalın kitapların içini telefonun ebatlarına göre oyup, burada telefonlarını gizliyorlar ve daha neler neler... Öğretmenlere önce MEB ve veliler değer vermeli. Yoksa daha da kötüye gidecek herşey ve bunlar iyi günlerimiz emin olun.

Pasif Kullanıcı
10.02.2018

MEB gereğini yapmalı böyle rezalet olamaz.Bunlar okumayı hak etmiyor, devlet boş yere para harcıyor bunlar için.

10.02.2018

Bu iktidarın eğitim politikasını gerçekten takdir ediyorum. Akp iktidarının eğitimden ve eğitimliden ne kadar nefret ettiğini hepimiz biliyoruz. Şimdi bu adamlar çıkıp 'bize eğitimli insanlardan hayır gelmez; bu yüzden tüm eğitim kurumlarını kapatıyoruz' deseler dünyanın her yerinden tepki gelirdi. Onun yerine zekice davrandılar: Okulları işlevsiz hâle getirdiler. Tarih, sadece kendi iktidarını devam ettirebilmek için eğitimi rafa kaldıran adamları hiç iyi biçimde yazmayacak.

06.03.2018

Bu kadar iyi anlatılabilirdi.

TÜM YORUMLARI OKU (92)