LÖSEV, 20. Yılını 'Canım Kardeşim'in Özel Bölümüyle Kutluyor: 'Küçük Kahraman'ların Hikayesi Her Zaman Mutlu Sonla Bitsin!

LÖSEV, 20. yılına özel olarak hazırladığı filminde, unutulmaz bir sahneyi yeniden ele aldı. Lösemi hastası minik Kahraman'ı izlediğimiz Canım Kardeşim filmindeki tarihi sahne LÖSEV ile yeniden şekillendi. Ertem Eğilmez imzalı, Tarık Akan ile Halit Akçatepe’nin başrollerini paylaştığı unutulmaz 'Canım Kardeşim' filminin yeni versiyonunda Tarık Akan'ı büyük oğlu Barış Üregül canlandırdı.

Popüler İçerikler

Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
YORUMLAR
08.11.2018

Lösev sizi tebrik etmek istiyorum. Bu filmi her izlediğimde ağlıyorum. Şimdi de gözümden yaş geldi. Ama dediğiniz gibi Kahramanlar Yaşasın.

bunun film müziği bir acayipti. bir de lösemi hastalarıyla ilgili çok canımı yakan bir anım var. istanbul'da bir belediye bünyesinde gitar öğretmenliği yaptığım bir dönem. bizi lösemi hastalarına moral vermemiz için hastaneye götürdüler. oradaki ortamı anlatamam. neyse çocuklara müzik yaptık. öyle donuk gözlerle izleyenler vardı. günlük tedaviden yeni çıkan çocuklar çok yorgun oluyorlar. kollarını kaldıracak halleri olmuyor. biraz daha gücü olanlar eşlik etti. alkışladı vs. sonra hasta çocuklardan biri "bana gitar öğretir misin abi" diye sordu. " olur tabi dedim. ama bu gitar büyük. sana junior gitar almak lazım. merak etme ben sana temin edeceğim" dedim. çok sevindi. sonra ara verdik. çay alıyorum. yanıma bir hemşire geldi. "o çocuğa niye kurs veriyorsun ki çok yakında ölür o" dedi ve hızlıca gitti. elimde çay kaldım. o kadar şaşırdım ki "senin insanlığını sikeyim orospu!" diyemedim. elimde çayla kalakaldım öyle... bütün kardeşlerime acil şifalar diliyorum

08.11.2018

Türk Sinema Tarihinin en iyi filmlerinden biridir. Tam bir başyapıt. Lösev hep istediğimiz sonla bitmesini sağlayan bir video yapmış. KAHRAMANLAR YAŞASIN. Çocuklar Yaşasın.

TÜM YORUMLARI OKU (4)