Lise Öğrencisiyken Öğretmenlerinin Sorunlu Davranışlarına Maruz Kalan İnsanların Yaşadığı Travmatik Olaylar

Gerçekten herkes öğretmenlik yapmamalı...

Her öğrencinin okulunda mutlaka takıntılı bir öğrenmen vardır. Öğrencilere nasıl da çektirmişlerdir ah ah... Twitter'dan "@seboyaren" isimli kullanıcı da tam da bu konuya parmak basan bu tweet'i attı.

@seboyaren

1. Ardından da insanlar lisedeyken öğretmenleriyle yaşadıkları olayları paylaşmaya başladı.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14. Öğretmenler canımız fakat aralarında ne yazık ki her meslekte olduğu gibi sorunlu davranışlar sergileyenler bulunuyor.

Sizin düşünceleriniz ne?

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR
26.08.2020

Bu tweetlerin çoğunun sonu niye İngilizce? Noktalama işaretleri ve yazım kurallarından hiç bahsetmiyorum bile. Türkçe kurallarına uymayan tweetlere yer vermeyin bence.

27.08.2020

Buna mı takıldın. WHAT??

26.08.2020

Beden eğitimi hocamız (kadın) kıl, tüy kontrolü yapardı soyunma odasında zorla soyunmamızı isterdi, beyaz gömleğin içine siyah sütyen giyen arkadaşımın gömleğini üstünde yırtıp, çok göstermek istiyorsan göster demişti. Bahçe nöbetinde kısa eteklileri gözüne kestirip cevtvelle vuruyordu, bir yöntemde kafamızı önmüze egdirip saçımızı tutup tokatlamak. Bir de ingilizce hocamız vardı (kadın), albino olan arkadaşımızı istiklal marşının hemen sonrası, taktıgı gözlükten dolayı herkesin içinde tokatlamıştı ve gözlügünü kırmıştı. Kız albino olduğu için gözlükleri güneşte renkleniyordu, bunu açıklamaya çalışan halini hiç unutmuyorum. Din bilgisi hocamız da insanları nereli olduklarına göre ayırıp ailemizle ilgili sorular sorup ailesi daha muhafazakar olanlara yüksek not veriyordu. Gerçekten biz nelerden geçmişiz ya düşündükçe deliriyorum.

26.08.2020

Bu gönderilerin sonuna İngilizce kelimeler yazan arkadaşlar, bakın şu an havalı oldunuz.

26.08.2020

Aynı şeyi yazacaktım.

TÜM YORUMLARI OKU (62)