Kuzey Kore'nin Başkenti Pyongyang'a Bir de Böyle Bakın

Kuzey Kore'de günlük hayatı kaydeden İngiliz film yapımcılarından Pyongyang şehri. Bilindiği üzere Kuzey Kore dışarıya kapalı bir ülke ve ülkeye gelen turistlerin çekim yapmalarına da sınırlı alanlarda izin veriliyor.

Popüler İçerikler

Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Halay Başkanı Mahmut Tuncer'in Estetikli Yeni Görüntüsü Sizi Çok Şaşırtacak
YORUMLAR
17.02.2017

Tıpkı bu akp'nin yaptığı seçim reklamları gibi olmuş. Yollar,binalar, parklar, bahçeler vs. Keşke sonuna da ''Daima millet daima hizmet'' ''Onlar konuşur kim jong yapar'', ''Hedef 2048'' falanda yazsalardı. Eminim ki daha geniş kitlelere hitap ederek insanları komünizme sevk ederlerdi. Yalancı propaganda kokuyor bunlar yani Dünyada her iktidar yapar bunları.Amerikanın Kuzey kore hakkında yaptığı spekülasyonlar ne kadar yalansa oradaki iktidarın haklı boğarcasına kontrol altında tuttuğu da bir gerçek. Kuzey kore iktidarının veraset sistemiyle varlığını sürdürmesi, halkı komünizminden ziyade monarşiyle yönetmesi, iktidarla birlikte, devletin üst kademesinde bulunanlar ve asker sınıfı hariç kuzey kore halkının fakirliği -yani halkın iktidarı zengin etmesi- ve birçok özgürlüğünün kısıtlanmış olması, halkın refahını artıracak haklarının olmaması ve hatta bugün Işid'in kontrol ettiği topraklarda ki insanlar kadar olmasa bile en az onlar kadar baskı altında tutulduklarını kimse inkar edemez.

17.02.2017

Ayrıca Komünist bir ülke hayalindeyseniz ilk önce Küba'nın iktisadi, hukuki, kültürel ve toplumsal yapısını incelemenizi tavsiye ederim çünkü bu konuda (komünizm) Küba'nın eline kimse su dökemez. Bu arada DHL'a da güzel reklam olmuş.

16.02.2017

ilk dikkatimi çeken şey koca şehirde hiç reklam tabelası olmaması hep hayal ederdim istanbul dan şu koca reklam panolarını kaldırsan nasıl olurdu diye burada gördüğüm kadarıyla muhteşem bir şeymiş

16.02.2017

Pyongyang'ı, Beylikdüzü'ndeki 2+1 daireli sitelerin reklamını yapar gibi çekmişler :D Kuzey Korelilerin nasıl baskı altında yaşadıklarını az çok bilmesem orada yaşamak isterdim şu videodan sonra :D

TÜM YORUMLARI OKU (18)