Koronavirüsle Mücadelede Ek Genelge: Toplu Taşımada Kapasitenin Yüzde 50'si Kullanılacak, Marketlere Sırayla Girilecek

İçişleri Bakanlığı genelgesine göre, il ve ilçelerdeki küçük, büyük tüm marketler en fazla 09.00-21.00 saatleri arasında hizmet verebilecek.

Market içinde belirlenen sayıda müşteri var ise, içerden müşteri çıkmadan başka müşteri içeriye alınmayacak.

Genelgeye göre, market içindeki en fazla müşteri sayısı, müşteriye doğrudan hizmet sunulan toplam alanın onda biri kadar olacak.

Ayrıca tüm şehir içi ve şehirler arası toplu taşıma araçları yolcu taşıma kapasitelerinin yüzde 50'si kadar yolcu taşıyacak.

Popüler İçerikler

Fatih Altaylı Kendisini Eleştiren Bir Sosyal Medya Kullancısına Verdiği "Şaft" Cevabı ile Gündem Oldu
Sima Tarkan'ın İtalya Düğününün Şık ve Rüküşlerini Sizin Oylarınızla Seçiyoruz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın BM Konuşmasını Takip Eden İsrail Heyeti Dikkat Çekti
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
23.03.2020

Lütfen Avrupa'da olduğu gibi her üründen 2 adet alma sınırlaması getirilsin. Hala hunharca yiyecek eldiven maske kolonya stokluyorlar.. ihtiyacı olan insanlar sıkıntı çekiyor.. Aldığınız gıdalar neredeyse 2 yıl yetecek size virüs bitecek aldığınız makarnalar elinizde kalıcak

24.03.2020

İşe arabamla gider gelirim lakin geçenlerde minibüse binmek zorunda kaldım. Dolmuş tıka basa doluydu. Bu gözünü para bürümüş dolmuşçu ve hat sahiplerine yüklü meblağda ceza gerekir.

23.03.2020

"tüm şehir içi ve şehirler arası toplu taşıma araçları yolcu taşıma kapasitelerinin yüzde 50'si kadar yolcu taşıyacak". Bu da demek oluyor ki bundan sonra belediye otobüslerine otobüs şöförleri "arhalara ilerleyelim" diyerek yalnızca 250 kişi tıkıştırabilecek.

TÜM YORUMLARI OKU (17)