Koronavirüse Önlem Amaçlı Yapılan Bazı Fedakarlıkların Ortaya Çıkardığı Yürek Burkan Kareler

Torununa camdan bakan dedeyi görünce çok kötü oldum...😔

1. Koronavirüs nedeniyle tüm dünyada büyük çapta önlemler alındı, alınmaya devam ediyor. Yaşlılar, kronik rahatsızlığı olanlar en riskli grupta bulundukları için onların sağlığını koruyabilmek her şeyden çok önemli.

2. Yaşlılarımızı düşünüyor ve onları önemsiyoruz, virüsün hızlı yayılmasını engellemek için sosyal mesafenin ne kadar önemli olduğunu her fırsatta vurguluyoruz.

3. Onların sağlık durumlarını hayatımızdaki önem sırasında en üstte tutuyoruz. Bu nedenle bazen bazı fedakarlıklarda bulunmamız gerekiyor.

4. Durum böyle olunca karşımıza acı tatlı birçok kare çıkıyor.

5. Nişanlandığını, Koronavirüs önlemleri nedeniyle camın arkasından söylemek zorunda kalan bir torun.

www.facebook.com

6. Bir dede ve torunun ilk karşılaşması...

twitter.com

7. 😥

8. "Bu akşam annemin Anneler Günü'nü camdan kutlamak zorunda kaldım. Korunmasız ve yaşlı jenerasyonumuzu güvende tutma ihtiyacına saygı duyuyorum. Anne ve babanıza sarılamıyor olmak dünyanın en zor şeyi. Ancak bunu yapabiliriz. Çünkü onlar buna değer."

twitter.com

9. Kronik bir hastalığa sahip olduğu için yüksek bir riskle karşı karşıya olan kardeşini ziyarete gelen bir abla.

10.

twitter.com

11.

twitter.com

12.

13.

www.bbc.com

14.

www.wave3.com

15. Gereksiz stokçuluğun neden olduğu acı kareler...

twitter.com

16. 😔

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
YORUMLAR

hepsi ayrı ayrı üzdü ama son ikisi daha bi üzücü :(

24.03.2020

gezmeden,para harcamadan,alışveriş yapmadan daha iyi araba ya da son model telefonu almadan,haftada bir kuaföre gitmeden,elimizde kahve kartonları telefonla konuşup caddelerde koşturmadan,bu akşam yemeğini nerede yesek diye düşünmeden, çılgın partilerden hikayeler paylaşmadan vs vs vs vs vs yaşanılabildiğini gözümüzde çok büyüttüğümüz hayatlarımızı gözümüzle göremediğimiz virüsten öğreniyoruz...güç yarışında ki devletler çöküş yarışına geçti...

27.03.2020

bu bahsettıklerının hepsı kapitalizm alakalı işin ucu oraya dayanıyor aslında. suan devletler çöküyor vırusten dolayı degıl. vırusun etkısı aslında dolaylı. kapitalizm ınsan alıskanlıkları ve psıkolojısı uzerıne kurulmus aslında cok hasas, içindeki butun sektorlerın bı yerden bırbırlerı ıle baglantılı oldugu bı ekonomik sıstem. suan tum dunyakı ınsanlar butun sosyal ve iş alıskanlıklarını değiştirdiler degıstırıyorlar. aslında bu degısım suan devlet ekonomılerını bırbır cokertıyor. baska ekonomık sıstemde olsaydık belkı vırus sıstemı bu kadar etkılemıyebılırdı. bunu demek ıstedım.. aslında boyle bı sıstemın ıcınde olmamız lazımdı. o meshur sozde aıleler ve onlara yakınlar ceplerıne ıyı para ındırıcek dıe bu sıstemın ıcınde kavrulup gıdıyoruz. vıruste cabası oldu.

25.03.2020

hayat güzel ve yaşamaya değer lütfen #evdekal

TÜM YORUMLARI OKU (4)