Korkuyu İliklerinize Kadar Hissedeceğiniz 'Slender Man'den İlk Fragman Geldi!

Eric Knudsen tarafından 2009'da bir fotoğraf kurgusu yarışması için yaratılan yaratık kısa süre içinde korku öğesi haline gelmişti. Yüzü olmayan ve sürekli takım elbise giyen özellikle de çocukları hedef alan karakter 2014 yılında da gerçek bir trajedinin yaşanmasına neden olmuştu. Slender Man'in müritleri olarak gerçek bir trajedinin yaşanmasına neden olan 2014 yılındaki olaydan sonra karakter şimdi beyazperdeye aktarılıyor. Film 18 Mayıs'ta vizyona girecek.

Popüler İçerikler

Uluslararası Göç Örgütü Rapor Paylaştı: En Fazla Mültecinin Yaşadığı Ülke Belli Oldu
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a Yaptığı Ziyareti Anlattı: "Getirilen Kurabiye Haramdır Diye Yemedim"
YORUMLAR
04.01.2018

Valla ben Slenderman'i oyunundan değil de creepypasta'dan tanıdım. Bu film yerine youtube'da yayınlanan Marble Hornets serisini izleyen. Her video 3-5 dakika zaten. Acemi olsa da gayet güzel çekilmiş bir seri.

04.01.2018

Bende creepypasta dan tanıdım ilk önce

Pasif Kullanıcı
04.01.2018

Bir bok anlamadım fragmandan.

04.01.2018

Filmin konusu ne ki ? Ben oldum olası anlamamışımdır bu Slender Man'i. Kaçırdıklarını yiyor mu napıyor ? Nasıl özellikleri var ? Milletin psikolojisi mi bozuluyor da kendini öldürüyor falan nedir tam olarak ?

05.01.2018

Filmin konusunu bende anlamadım.Kaçırdıklarını naptığı belli değil senin hayal gücüne kalmış :D.Özelliklerine gelirsek çok uzun,takım elbiseli,yüzü yok,paranormal varlık,yakındaysa elektronik aletleri bozuyo,sırtından başka kollar çıkarabiliyo benim bildiğim bunlar.İnsanın psikolojisini bozuyo genelde,ve ne çok çocukları kaçırıyor sjsh

TÜM YORUMLARI OKU (13)