Konser Sırasında Sahnede Düşen Sertab Erener'den Tepki: 'Sahne Diye Çıktığım Yer Tuzaklarla Doluydu'

Zemindeki halıya takılarak düşen Sertab Erener yetkililere ateş püskürdü.

Instagram'dan o anların videosunu paylaşarak sitem eden ünlü sanatçı şunları söyledi: 30 yıldan fazladır sahnede şarkı söylüyorum. Çok zor yerlerde çok zor şartlarda müzik yaptım, bu ülkede müzik aşkıyla hayatına anlam katmaya çalışan her müzisyen ve artist gibi. Dün gece ilk kez sahnede düştüm çünkü sahne diye çıktığım yer tuzaklarla doluydu. Belki sahnede ilk kez düşen ben değildim ama son olmak istediğim için bu filmi ve metni herkesle paylaşmak istedim. Şehirlerin ilçelerin beton yığını haline gelmesinden dolayı rahatsız olmayan ilgililer bir zahmet o betonu en azından bu sahnenin güvenilir olması için kullansalar! Elle sayılır sayıda konser yapabildiğimiz bu sahneleri, sanatçıların güvenliğini düşünüp düzeltseler. Bu konserlerin o salonlarda yapılması için belediyelerden kiralandığını da hatırlatarak, herkese sevgilerimi sunarım.

Sertab Erener'in sahnede düştüğü anlar:

Popüler İçerikler

Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
YORUMLAR
30.07.2019

YAV BAKTIN HALI VAR KI; HALI UZERINDE ZEBELLAH GIBI TOPUKLUYLA PERFORMANS SERGILEMEKTE SACMA! DUSMEMEN ASIL GARIP OLURMUS.GOZUNU SEVSIGIMIN CANDAN ERCETIN I HERKES ORNEK ALMALI MIS GIBI CIKIYOR YALINAYAK NE DUSUYOR NE KALIYOR NE AYAGI NE BACAGI AGRIYOR.FEYZ ALINMALI BENCE BENDE YORUMCU OLSAM, TUM SAHNELERE YALINAYAK CIKARDIM.NET!!!

orada halı olduğunu biliyorsun ve aşırı yüksek topuklu bir ayakkabı ile orada dans ediyorsun. Ve hareketli bir dans yapıyorsun, spor ayakkabı ile veya yalınayak bile insanlar senin gibi dans ederken düşebilir. Ayrıca geri geri yürüyorsun. Yine dediğim gibi spor ayakkabıyla veya yalınayak biri de geri geri yürüyorsun. Sonra ünlü olduğun için her zaman senin haklı olduğunu düşünüp eleştiriyorsun. Yazık!!

30.07.2019

ben hayatımda bu kadar saçma düşünce - yorum duymadım

30.07.2019

Düşmesiyle kalkması ve aynı heyecanla devam etmesi de ayrı güzel bi profesyonellik.

TÜM YORUMLARI OKU (10)