Kitap Yazıp Fantastik Edebiyata Damga Vurmak İsteyenlere Özel Mitolojik Kurgu Evren Yaratma Rehberi

Fantastik edebiyata acayip meraklıyım, bir şeyler yazmak istiyorum ama ne yapsam, nereden başlasam bilemiyorum diyorsanız, sizlere ilaç gibi gelecek bir içerikle karşınızdayız.

Twitter kullanıcılarından Trødlabùndin-Emrah Ece'nin rehberliğinde, siz de artık evde kendi kendinize Türk mitolojisi soslu fantastik bir evren yaratabilirsiniz. Hazırsanız, alın elinize kalemi kağıdı ve başlayın not tutmaya... 

Bu içeriğin sonuna geldiğinizde siz artık eski siz olmaktan çıkıp bir bestseller yazar adayına dönüşeceksiniz!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

31.

32.

33.

34.

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
YORUMLAR
04.08.2019

Böyle bir içerikten heveslenip kitap yazmaya başlamadan önce lutfen kendinize sorun "acaba kitap yazabilecek edebi birikimim var mı?" diye. Eğer kendinizden eminseniz lütfen sizde emek verin aski takdirde kuracağınız cümleler şöyle olacaktır "i go, you go, she go" Lütfen kendinizi geliştirmeden soyunmayın bu işlere ama elbette dilediniz şablonu oluşturun, hazır olduğunuz zamanda yazmaktan çekinmeyin. sağlıcakla kalın...

Kitap yazmak için önce bir şeyler yaşamak , acı çekmek ve bunlara göğüs germek ayrıca yazma yeteğinin de olması gerek . Aksi halde boş yere ağaç kesilmesine neden olan o aptal kitaplardan biri olur.

04.08.2019

Bu adımları takip edereseniz tebrikler 4. sınıf insanların çerez niyetine okuyacağı kitabı yazdınız. Mitoloji ve eski hikayelerden esinlenmek iyi olsada bunları temel olarak kullanmak sadece dandirik bir eser ortaya çıkartır çünkü o size ait olmaz temeliniz ve hikâyeniz içinizden gelmeli samimiyetle dolu olmalı ve bunu devam ettirebilmelisiniz. Cesaret ,samimiyet ve azimin üstüne yetenek eklerseniz mükkemmel bir yazar olmak kolay. İçinizden gelen şeyleri ister iyi ister kötü olsun korkmadan kağıda dökmek okuyucular ve sizin aranız da bir bağ kurar bu sayede samimiyetsiz 4. sınıf eser yerine en kötü şekilde bile yazsanız insanların ilgisini çekicek bir şeyler ortaya çıkacaktır.

TÜM YORUMLARI OKU (8)