Kılıçdaroğlu'ndan 'Evet' Çadırına İade-i Ziyaret

"Ben gencim, ben de milletvekili olmak istiyorum"

Çadırdakilerle tokalaşan Kılıçdaroğlu'na bir kişi 'Ben gencim, ben de milletvekili olmak istiyorum. Bu sebeple siz de 'Evet' deyin' dedi. Kılıçdaroğlu ise, bu kişiye referandumda neden 'Hayır' oyu kullanacaklarını anlattı. İkili arasındaki kısa sohbetin ardından Kılıçdaroğlu, aynı bölgede bulunan bir kafeyi ziyaret etti.

İşte o anlar 👇

Geçtiğimiz hafta da Cumhurbaşkanı Erdoğan Sarıyer'deki 'Hayır' standını ziyaret etmişti 👇

Günün Politik Sürprizi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Hayır' Standına Ziyaret

"Başbakanı da tavlada yenerdim"

CHP lideri, kafede Gaziantep Üniversite Gıda Mühendisliği öğrencisi Ayşegül Dardan'ın masasına konuk oldu. Kısa sohbetin ardından Dardan ile tavla oynayan Kılıçdaroğlu, tek el oynanan oyunu kazandı.

Üniversiteli gençlere başarılar dileyen Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin 'Rakibiniz Başbakan olsa nasıl olurdu?' sorusu üzerine, 'Bir şey değişmez yine aynı oynardım ve yine kazanırdım.' dedi.

Popüler İçerikler

Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
YORUMLAR

18 yaşında milletvekili mi olur amk liselisi

05.04.2017

Küstahlık işte başka bir şey değil bir insan 25 yaşına kadar çocuktur.

Vekil olmak isteyen gence okumasını, kendini geliştirmesini ve vakti gelince vekil olmak için TBMM'nin hala orda durması için ''HAYIR'' vermesini önermiştir umarım.

05.04.2017

Nerde o kafa :)

05.04.2017

Görmek istediğimiz davranışlar. Ayrıca 18 yaşında kız- erkek peşinde koşan, sosyal medyadan çıkmayan, siyaseti televizyondan gördüğü gibi sanan insanların Meclis'e girmesini istemiyorum. Saydıklarımdan kat kat fazlasını yapanlar var. Tamam oy verilebilir bir yaş. Ama bir yurt dışı ziyaretinde, karşısına gelen deneyimli siyasetçilere karşı ne yapacaklar. Bizde ki eğitimi de düşünürsek bugünden daha fazla rezil olmamız çok büyük bir olasılık. En az üniversite mezunu olmalı bence.

05.04.2017

Mecliste, et fiyatlarını protesto etmek isteyen 50 yaşındaki milletvekilinin elinde dana butuyla basın açıklaması yapmasından daha tuhaf görüntüler çıkarmazlar. Korkmayın bu kadar.http://www.gazetevatan.com/dana-butuyla-geldi--524745-siyaset/

TÜM YORUMLARI OKU (40)