Karamel Saç Rengi ile Harika Tarzlar Oluşturan 15 Ünlü Kadın

Karamel saç rengi, saç renkleri arasında en çok tercih edilen ve beğenilen renkler arasında yer alıyor. Ben de bugün sizler için dünyada karamel saç rengini farklı modeller ve tonlar ile uygulamış ve harika tarzlar oluşturan 15 ünlü kadını paylaşacağım. Bununla birlikte karamel renkten yola çıkarak oluşturdukları saç tarzlarını da görebilirsiniz.

1. Scarlett Johansson

2. Beyoncé

3. Lily Aldridge

4. Rosie Huntington-Whiteley

5. Miranda Kerr

6. Alexa Chung

7. Gigi Hadid

8. Behati Prinsloo

9. Jennifer Lopez

10. Blake Lively

11. Karlie Kloss

12. Sandra Bullock

13. Rose Byrne

14. Leighton Meester

15. Jessica Alba

Popüler İçerikler

Türkiye’nin En Güvenilir ve En Güvenilmez Kurumu/Kuruluşu Hangisi?
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
YORUMLAR
30.06.2018

Ben karamel boyattım ama açık biraz önce saçlarım siyah olduğu için hafif açıldı ince telli saçlarım olduğu için de saçımda hafif yanık oldu çok kurudu saçlarım keratin kullanarak onardım saçlarım artık yumuşacık ve rengi çok canlı görünüyor bu sayede.

26.11.2018

Saç rengimi değiştirmeyi seviyorum ama sürekli değişim saçlarıma zarar veriyor kuruyor saçlarım ve yıpranıyor bu yüzden çözüm ararken doğal keratin önerenler oldu baya araştırdıktan sonra patentli olan doğal keratin buldum aldım artık saçlarım için sadece patentli keratin kullanmaya başladım tüm saç bakımımı yapıyorum saçlarıma yıpranma kuruluk falan kalmıyor etkisi kalıcı olduğu için sürekli kullanım da gerekmiyor.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ