Kadir Şeker'in Kurtardığı Ayşe Dırla'nın İmam Nikahlı Eşiyle Birlikte Eroinle Yakalanması Sonrası Tepkiler Gecikmedi

Gerçekten olaya hangi açıdan bakacağını şaşırıyor insan.

Geçtiğimiz Şubat ayında Kadir Şeker, Konya'da sevgilisi Ayşe Dırla'ya şiddet uygulayan Özgür Duran'ı, engel olmak isterken kalbinden bıçaklayarak öldürmüştü. Mahkemeye sevk edilen Şeker, 'kasten adam öldürme' suçundan tutuklanmıştı ve 12 yıl 6 ay ceza almıştı.

Kadir Şeker'in aldığı ceza tepkilere neden olmuştu ve bu durum Türkiye'nin gündemine oturmuştu.

Detaylara buradan bakabilirsiniz;

Kadir Şeker Davası Sonuçlandı: 12 Yıl 6 Ay Hapis Cezası Verildi

Şimdi de Konya'da polis ekiplerinin yaptığı operasyonda 900 gram eroin ele geçirilen otomobilde Kadir Şeker'in şiddetten kurtardığı Ayşe Dırla'nın olduğu ortaya çıktı.

Detaylara buradan bakabilirsiniz;

Kadir Şeker'in Kurtarmaya Çalıştığı Kadın 'İmam Nikahlı Eşiyle' Eroin Baskınında Yakalandı

Ayşe Dırla'nın eroinle yakalanması ve araçta bulunan diğer kişinin "imam nikahlı" eşi olduğunu söylemesi Kadir Şeker olayını yeniden gündeme getirdi ve tepkiler çığ gibi büyüdü.

Sosyal medya kullanıcıları bu olayın ardından Kadir Şeker'in serbest bırakılması için çağrıda da bulundu fakat bu ne kadar adaletli bir karar olur orası tartışılır tabii.

Sizin düşünceniz ne? Ayşe Dırla'nın suç işlemesi Kadir'in serbest bırakılmasını sağlamalı mı?

Yorumlarda buluşalım! 

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Cem Garipoğlu'nun Otopsi Fotoğrafları Ortaya Çıktı: Sağ ve Sol El Parmaklarındaki Morarmalar Dikkat Çekti
YORUMLAR
30.11.2020

ölen kişi kimsenin umrunda değil filmlere konu olmuş bir vaka .suçluysan ölmeyi hakettin .kadir bir hata yaptı umarım kısa sürede çıkar sabıkası kabarık insanlar sokakda geziyor .kitap yazılacak bir olay yardım ettiğin kadın da suçlu

30.11.2020

Arkadaşlar ben de Kadir'in çıkmasından yanayım elbette ancak ortada maalesef bir cinayet var. Hem de ''nefs-i müdafaa'' olarak nitelendirilemeyecek bir şey. Silahsız bir adamı -her ne kadar suç makinesi bir pislik de olsa o zaman silahsızdı- bıçakladı Kadir maalesef. Kadınların kendilerini korumak için taşıdığı biber gazı bile suç sayılıyorken Kadir'in gözünün yaşına bakmazlar. Bu kadının verdiği ifade de ortada zaten. Evet biz vicdanen şiddet gören bir kadını kurtardığı için ''Kadir çıksın.'' naraları atıyoruz ancak maalesef Kadir katil. Tüm detaylarını bilmediğimiz bir durumda da hukuki fikir yürütmemeliyiz. Bizim kararımız vicdanen ancak hukukta katile ceza var. Evet ''Kadınları sokak ortasında vurup elini kolunu sallayarak gezenler var. Kadir de çıksın.'' diyoruz ancak ikisi de adaletsizlik olur.

30.11.2020

Kadir maalesef ki katil. Keşke karşı tarafta da kesici/delici bir alet olsaydı ancak silahsızdı maalesef. Ben de Kadir çıksın isterim bir insan olarak ancak hukuk okumayı düşünen ve bir hukuk insanı olmak isteyen ben tarafımla düşündüğüm zaman yargılanması daha adil geliyor. Kadir'in niyeti iyiydi belki de ancak maalesef bir insan öldürdü. İnşallah en en en az cezayı alır. Allah yardımcısı olsun. Allah bu kadını da bildiği gibi yapsın! SOYSUZ!

Pasif Kullanıcı
30.11.2020

tipinde meynenet yok moruk nesini kurtardin bunun. Tas gibi hatun olsa amguardligin tutar bize de ekmek duser gibi dusunup olaya karisirsin anlarim.

TÜM YORUMLARI OKU (7)