Jinekologların Yargılayıcı ve Suçlayıcı Kötü Davranışlarına Maruz Kalan Bu 14 Kadının Anlattıklarına İnanmak İstemeyeceksiniz!

Bir doktor nasıl 'Altına yatarken iyiydi!' cümlesini kurabilir? Aklım almıyor...

Tıp fakültelerinin toplumsal yapıdan bağımsız olması ve tamamen bilimsel açıdan durumları değerlendirmesi gerekirken ne yazık ki bunun tam tersiyle karşılaşıyoruz.

@sisi__bakbak___

Özellikle jinekologların kendilerini bu toplumsal normların dışında tutması oldukça önemli fakat ülkemizde bunu başarabilen maalesef çok az doktor var.

Hâl böyle olunca da kadınlar ne karşılarındaki bilim insanına güvenebiliyor ne de sorunlarını rahatlıkla dile getirebiliyorlar. Getiren kadınlar da yargılayıcı ve suçlayıcı davranışlara maruz kalıyor.

1. İşte Twitter'da da bazı kadınlar maruz kaldıkları cinsiyetçi ve yargılayıcı jinekolog davranışlarını anlattı. Anlatılanlara inanmak istemeyebilirsiniz fakat üzülerek söylüyoruz ki bunlar yaşanıyor.

@mervelluna

2.

@tersbirisiyim

3.

@ezgilililerle

4.

@AzraKerrigan

5.

@AzraKerrigan

6.

@SirketHulusi

7.

@nobabynobeybi

8.

@icarusvari

9.

@tekautumudu

10.

@lofoforlu

11.

@seyda__aytekin

12.

@aurorairla

13.

@conilucy

14. Sizin jinekologla yaşadığınız bir olayınız var mı? Yorumlarda buluşalım!

@sevimlicerenli

Popüler İçerikler

Afra Saraçoğlu'nun "En İyi Kadın Oyuncu" Ödülünü Alırkenki Panik Tavrı Tartışma Yarattı!
Nagehan Alçı'dan Canlı Yayında Güldüren Rasim Ozan Kütahyalı Göndermesi: "Neler Çektim"
Ortalık Fena Gerildi: Seyircisinin Taşkınlığına Katlanamayan Cem Yılmaz Sahneyi Terk Etti!
YORUMLAR
15.11.2019

vajina bekçiliği yapmayın dallamalar. kadınlar bu muhteşem organı kullanmasa siz doğamazdınız. kadınlar bir erkeği seçer, beğenir isterse evlendikten sonra isterse evlenmeden önce sevişir. isterse erkekleri seçmez, kadınlarla sevişir. isterse hiç sevişmez. sizin ne haddinize oğlum bunu sorgulamak? sizinle sevişmeyi kabul eden yok diye ağlamayın.bunun altında yatanın kıskançlık olduğu net görülüyor çünkü.

19.09.2022

Aslında hak veriyorum ama "kadın seçer sevişir" çıkarımı da çok doğru değil sanki.

15.11.2019

pislik içinde olan onun rahmi değil de bence senin beynin doktor!

15.11.2019

ülkedeki jinekologların haline bak. altına yatmışmış. ulan kabalaşmayayım diyorum belki kadın üstteydi izledin mi pez*evenk. hadi öyle olmasın herif te üstüne yatmış oluyor. ona hiçbir laf yok. işiniz gücünüz cinsellik sebebiyle kadınları aşağılamak. sizin gibilere muhteşem bir çözümüm var birbirinize saplayın. siz de kurtulun kadınlar da.

Yer çekimi 😂😂😂

TÜM YORUMLARI OKU (101)