İtalya'da Belediye Başkanı, Koronavirüs Önlemlerine Rağmen Sokağa Çıkan İnsanlara İsyan Etti: 'Böyle Her Şey Nasıl Güzel Olacak?'

İtalya’nın Delia kabasının Belediye Başkanı Gianfilippo Bancheri isyan etti. Koronavirüs salgınına aldırış etmeden sokağa çıkan insanlar hakkında konuşan belediye başkanı, 'Güzel günler gelecek. Herkes alışveriş için her gün sokağa çıkarsa her şey nasıl güzel olacak?' dedi.

İtalya'nın Sicilya Adası'ndaki Delia kasabasının Belediye Başkanı Gianfilippo Bancheri, paylaştığı videoda, sokağa çıkan vatandaşları eleştirdi.

'Yetkililer karantinada, evinizde oturun diye yalvarıyorken, benzin alıp ne yapacaksınız?' diye sordu. Başkan Bancheri, 'Ben 20 yıl boyunca koştum, spor yaptım. Bu zamana kadar en fazla 20 kişinin koştuğunu gördüm. Şimdi kentteki herkes aniden sporsever oldu. Bu kadar insan aniden spor aşığı oldu. Evde 20 kişi toplanmış 'Güzel günler gelecek' afişi hazırlıyor. Virüs böyle yayılıyor'

İşte o görüntüler:

Popüler İçerikler

Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
YORUMLAR

O kadar güzel anlatmış ki ama boşa. Virüs bize iki şey öğretti. 1. Virüs gibi salgınlar konusunda çoğu ülke hazır değil. 2 Dünyanın zeka seviyesi yerlerde. Evden çıkmayın. Sanırsın evde su, yok elektrik yok, internet yok. İşe giden bizler karantinada olabilsek diye dua ediyoruz. Evde durma imkanı olanlar şımarık bir çocuk gibi ağlanıyor. Keşke imkanım olsa 30 gün evden çıkmam bu kadar bencil olmayı bırakın.

Evi hapis gibi görüyorlar. Evlenmeden önce ben de çalışıp gezer tozar ev yüzü bilmezdim. Ama taşıdığım şehirde is yok 1 senedir evdeyim. Bizim gibilerin canı yok sanırım ev en korunaklı yer. Ama işte kime anlatican..

21.03.2020

20 yıldır koşuyorum şimdiye kadar koşanı görmedim şimdi herkes sporsever oldu👏 kanka gel sen bi de Türk dedeleri nineleri gör. Anlatmaya ömür yetmez

21.03.2020

Daha 1 hafta geçmeden sıkılanlar varsa, engellileri, yatalak hastaları, masum yere hapiste yatanları gibi dezavantajlı insanları düşünerek empati kurmalı. Sen 2-3 hafta sonra inşallah özgür olacaksın.

TÜM YORUMLARI OKU (9)