İşin Aslı Ortaya Çıktı: Silivri Cezaevi'nde Bir Hükümlü Kendini Ateşe Verdi

Silivri Cezaevi'nde hareketli dakikalar yaşandı. Cezaevine itfaiye ve polis ekipleri yönlendirilirken, Silivri İtfaiye Birimi yetkilileri ihbar üzerine sevk yapıldığını ve durumun normal olduğunu söylemişti. Hareketliliğe bir hükümlünün kendini ateşe vermesinin yol açtığı ortaya çıktı. Olaya ilk müdahale cezaevi personelinden geldi. Kendini ateşe veren hükümlü ambulansla hastaneye gönderildi.

Doğan Haber Ajansı, Silivri Cezaevi'ne itfaiye ve polis ekiplerinin yönlendirildiği bilgisini paylaştı.

Ancak ajans, daha sonra Silivri İtfaiye Birimi yekililerinden edindiği bilgiye göre ihbar üzerine sevk yapıldığı bilgisini aktardı.

Bir hükümlünün kendini ateşe verdiği ortaya çıktı...

Bu sırada ağır silah taşıyan zırhlı polis aracıyla bir ambulansın cezaevinden çıktığı görüldü.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan açıklama

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili yazılı açıklamasında Silivri 4 No'lu L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda “Eldeki veya üstte taşınan eşyayı çekip almak suretiyle hırsızlık', “Mala zarar verme', 'Gece vakti yağma' suçlarından 9 yıl hapis cezası ile hükümlü kişinin saat 12.19'da odayı yakarak yangın çıkardığı belirtildi.

22 yaşındaki Burak Eroğlu'nun çıkardığı yangına görevli personelce anında müdahale edildiği belirtilen açıklamada şöyle devam edildi:

'Yangın ceza infaz kurumunun imkanlarıyla söndürülmüştür. Dumandan etkilenen hükümlü ve görevli iki infaz koruma memuru 112 acil servis ambulansıyla Silivri Devlet Hastanesi'ne sevk edilmişlerdir. Yapılan ilk müdahalede görevli infaz koruma memurları tedavileri tamamlanarak görevlerinin başına dönmüşlerdir. Yangına sebebiyet veren Burak Eroğlu'nun tedavisi ise halen devam etmektedir. İhtiyaten çağrılan itfaiye ekipleri (3 adet) söz konusu yangının cezaevi imkanlarıyla söndürülmüş olmasından dolayı herhangi bir müdahalede bulunmaksızın görev yerlerine dönmüşlerdir.'

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Tesadüfen Bir Evde Bulundu: 2. Abdülhamid'e Ait Olduğu Düşünülen Robdöşambrın Restorasyonu Tamamlandı
YORUMLAR
29.11.2016

bu adamlara işkence yapıyorlar içerde.en az 5 tanesi intihar etti.

30.11.2016

sence intihara teşebbüsün sebeplerinden birisi hatta en kuvvetlisi uzuz süre cezaevinde yaşayacak olmalarının kendilerini bu duruma getirmesi olabilir mi? orada bir mahkumun can sağlığı bütün cezaevi çalışanlarından daha değerli, cezaevlerine sınav görevlisi olarak giden abimden biliyorum çatıya çıkıp atlamak isteyen mahkumun oraya çıkmasına engel olamadıkları için bir çok kişinin yeri değişti.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ