İnsanın Zorbalığı Bitmiyor: Kurşunlanan Yunus Tekirdağ'da Kıyıya Vurdu

İnsanın doğaya uyguladığı zorbalık ne yazık ki bitmiyor. Tekirdağ'da kıyıya cansız bedeni vuran bir yunusun üzerinde üç kurşun izine rastlandı. Geçtiğimiz Nisan ayında da yine Tekirdağ'da bir yavru yunus sırtından av tüfeğiyle vurularak öldürülmüştü.

Bugün sabah saatlerinde, Marmara Denizi kıyısında Şarköy ilçesinin Uçmakdere mevkiinde oltayla balık avlamaya gidenler, kıyıya vurmuş yunus bedenini fark etti.

Doğan Haber Ajansı'nda yer alan habere göre; 2 metre uzunluğundaki yunus üzerinde inceleme yapan balıkçılar, vücuduna isabet etmiş 3 kurşun yarası olduğunu gördü.

Yunusun tabancayla vurularak öldürülmüş olabileceğini belirten balıkçılar, durumu belediye yetkililerine bildirdi. Belediye ekipleri yunusu gömmek üzere sahilden alıp götürdü

Nisan ayında da yavru bir yunus katledilmişti

onedio.com

Tekirdağ'ın merkez Süleymanpaşa ilçesindeki yat limanının kıyısında, tüfekle vurularak telef edilmiş hayvanın yavru bir yunus olduğu tespit edilmişti.

Yunuslar ülkemizde hayvanlara uygulanan şiddetin ilk örneği değiller. Eylül ayında bilim insanlarının takip ettiği bir leylek vurularak öldürümüştü

Slovakya’dan üzerine takip cihazı takılarak serbest bırakılan leylek, toplam 2 bin 600 kilometrelik uçuşun ardından geldiği Mersin’de ateşli silahlı vurularak öldürülmüştü.

Bilim İnsanlarının 2 Bin 600 Kilometre Boyunca Takip Ettiği Leylek Mersin'de Vuruldu

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
YORUMLAR
17.10.2016

En çok hangi hayvanı seversin sorusu vardır ya.Benim cevabım hep yunus oldu.Yunusları çok severim.insanlardan daha zeki daha sevecenlerdir.vuran şerefsize de sevgiyle yaklaşmıştır eminim.vicdansız, öyle dertlere boğul öyle dertlerle uğraş ki gün yüzü göreme.o yunusun gülen yüzü de hiç aklından çıkmasın !!

17.10.2016

Hayvanlar şeytanın resmini çizebilse kesinlikle insanları çizerdi!!!

İğrenç bi ülkeyiz.

TÜM YORUMLARI OKU (49)