Kader 20 Yıl Uğraştı! İngiliz Çift Bodrum'da Çekilen Bir Fotoğraf Sayesinde Birbirlerinin Çocukluk Aşkı Olduğunu Öğrendi

Heidi ve Ed Sevitt, 2011 yılında Newcastle Üniversitesi'ne giderken tanışmıştı. Geçtiğimiz aylarda ise güzel bir düğünle evlendiler. Bunca zaman ne Heidi ne de Ed, bundan 20 yıl önce Bodrum Gümbet'te bir arada olduklarının, 2 hafta boyunca birlikte oyun oynadıklarının farkında bile değildi. Ta ki Heidi'nin annesi 1997'den kalma bir fotoğraf albümünü ortaya çıkarana dek...

Ağustos ayında evlenen bu mutlu çift, 20 yıl önce Bodrum Gümbet'te tanışmışlardı aslında...

Heidi'nin annesi 1997 yılında kızının yaz tatilinde Ed adında bir arkadaş edindiğini ve birlikte bol bol vakit geçirdiklerinden bahsetmişti.

DailyMail'in haberine görebir şirkette iletişim müdürü olarak çalışan Heidi şöyle diyor;

'Bu hikayeyi bilmiyorken kadere inanmazdım ama artık karşı çıkacak bir lafım bile yok, biz gerçekten birbirimiz için yaratılmışız.'

2011 yılında üniversitede tanıştıklarında Ed psikoloji ve işletme, Heidi ise ekonomi okuyordu. Ed, Heidi ile tanışmak için çamaşırhanedeki kurutma makinesini bahane etti.

Çift kısa bir süre sonra çıkmaya başladı ve aradan geçen 4 yıl sonra ailelerini tanıştırdılar.

İşte o akşam, Ed'in annesi Fiona ve Heidi'nin annesi Kay, tekne kiraladıkları o tatili ne kadar çok sevdiklerinden konuşmaya başladılar.

Kay, Heidi'nin bir yaz aşkı olduğunu ve adının Ed olduğunu anlattı. Herkes çok şaşırmıştı ve kimse konunun pek de üzerinde durmadı.

Heidi'nin annesi 2 hafta sonra tavanarasını karıştırırken Gümbet'te çekilen bu fotoğrafları buldu.

Temmuz 1997'de çekilen bu fotoğraflarda Heidi ve Ed yanyana! 

İki aile de Gümbet'e farklı şehirlerden gelmişti.

"İnanamamıştım! Çığlık atmaya başladım sonra birçok fotoğraf daha buldum. Hiçbirimiz Heidi ve Ed'in üniversiteden önce tanışmış olduklarını tahmin edemezdik. O yılki tatilde 2 hafta boyunca el ele gezmişlerdi."

Heidi de böyle bir durumu fark etmiş olmalarının çok şanslı olduğunu düşünüyor. "Evlenip hayatlarımızı birlikte geçirdikten sonra ya bunu hiç fark etmeseydik?"

Çift tanıştığı günden beri ayrılmaz bir ikili olmuş.

İki aile ve dostlar da birbirlerini çok sevmiş.

"Bu tatillere artık birlikte çıkacağız," diyor Heidi'nin annesi.

Kader Heidi ve Ed'i bir araya getirmek için adeta 20 yıl boyunca uğraşmış...

Umarız mutlu olurlar ve kader onları hiç ayırmaz!

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
YORUMLAR
26.12.2017

Sen hatırlamazsın ama beynin hatırlar.Onun kim olduğu çok iyi bilir ve ona karşı sen farkında olmadan çok büyük bir ilgi farklı bir duygu besler çünkü bu bilgiye düşünceyle değil hisle tepki verir.Araştırılsın ilk tanıştıklarından şu ana kadar birbirlerine çok farklı bir hisle farklı bir yakınlık beslemişlerdir sebebi işte o tatil.Beyin o kadar basit bir yapı değil.Hatta bu araştırılıyor beyinlerin birbirleriyle farklı ortamlarda bile etkileşim halinde olabileceği yani teorik olarak daha tanışmadan bile beyinleri etkileşim haline girmiş ve yönlendirmiş olabilir.

26.12.2017

Benzer bir hikaye annemle babamın başından geçmiş ve bunu daha 5-6 sene kadar önce bir akşam yemeği masasında hepimizin ağzı açık kalarak keşfettik. Annemle babam arasında 16 yaş var. Yıllar önce, babam 24 yaşındayken birkaç arkadaşıyla birlikte Erdek'ten şu an hatırlamadığım bir ilçeye feribotla günübirlik geçmek istemişler. Hava bozacak gitmeyin diyenlere aldırış etmemişler, gençlik işte. Tabii ki dönerken fırtına kıyamet kopmuş, güçbela bir tekneye bir sürü insanla birlikte doluşmuşlar. Tekne korkunç derecede sallanırken bizimkiler iki çocuklu bir aileyi görmüşler, babalarının yüzünde kaygı varmış. Onlara yaklaşıp: "Korkmayın, ola ki tekne alabora olursa biz hepimiz iyi yüzücüyüzdür yardım ederiz size de çocuklarınıza da" demiş babam. Sonra da çocuklardan daha büyük olan kızı başından sevmiş, "Korkma sen hiç, tamam mı ?" diye. Yıllar sonra o kızın annem olduğu, televizyonda benzer bir deniz fırtınası haberi sırasında ikisinin de tesadüfen bu anıyı dile getirmeleriyle ortaya çıktı.

27.12.2017

Aff edirsiniz ama yuh. Ne olay ama. Ağzım açık okudum.

Pasif Kullanıcı
26.12.2017

Ulan niye benim başıma bunlar gelmiyo diye düşünürken ev ve civarından milim kımıldamadığımı fark ettim :(

TÜM YORUMLARI OKU (44)