İdlib'de Düşen Hava Aracındaki Atatürk İmzasını Görünce Rahatsız Olanlardan Aşırı Çirkin Yorumlar

Hatırlatalım, o imza Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e ait!

Bugün İdlib'de Esad rejimine ait bir hava aracı düşürüldüğü bilgisi geçti haber ajansları. Ancak bir süre sonra, düşen insansız hava aracının bize ait olduğu iddia edildi. Bu iddianın ardından Anadolu Ajansı haberi geri çekti.

Anadolu Ajansı, Rejim Uçağı Demişti: Düşürülen Hava Aracı Türkiye'ye Ait SİHA Çıktı

İnsansız hava aracının kime ait olduğu tartışılırken, sosyal medyadaki bazı kullanıcılar aracın üstündeki Atatürk imzası ile ilgili çirkin yorumlarda bulundular.

Ve bu paylaşımlara tepkiler de geldi...

twitter.com
twitter.com

Hatırlamayanlar için bir kez daha hatırlatalım öyleyse: Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Başkomutan, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e ait o imza.

Popüler İçerikler

İsrail’de Türk Turist Öldürüldü İddiası: Polise Bıçakla Saldırmış!
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
YORUMLAR
01.03.2020

imzayı tanıyamayanlara ben kısaca şöyle tanıtayım;bu imza ninelerinize yunan fransız ve ingiliz askerlerinin samanlıkta nöbetleşe atlamalarına mani olan,bugün yaz tatilinde denize girebilmek için pasaporta ihtiyaç duymamanızı sağlayan ve üzerinde yaşadığınız ve boşyere oksijenini tükettiğiniz vatanı tek parça halinde bizlere bırakan Başkomutan Mustafa Kemal ATATÜRK'e aittir.

01.03.2020

aynen katılıyorum, lakin bir şey gözden kaçmiş; şimdi bu vatandaşlar malum fesli kadir aşıklısı, atasını inkar edip(vatanlarında rahat yaşamaları dışında naptiysa Atam bunlara) Arap, Yunan, ingiliz.. sever soysuzlar. o yüzden bunlarin yedi ceddinin de samanlıkta köşe kapmaca oynayacağını falan zannetmiyorum, hatta zevke gelip alayı üstüne keyif sigarası yakar bunlarin

01.03.2020

Türbe demirlerini yalayıp şeyhlerine kucak dansı yapmaktan fırsat bulmuşlar da çeyrek akıllarıyla M. Kemal'e dil uzatıyor kanı bozuk embesil sürüsü.

01.03.2020

İmam hatipler kapatılsın diye boşuna demiyoruz. Birbirlerini badelemekten nurlamaktan beyinleri göçmüş

TÜM YORUMLARI OKU (116)