Hayvanların Su Kaplarına Çamaşır Suyu Döken Şahıs!

Az Önce Oldu isimli Facebook hesabından yayınlanan videoda söylenene göre, olay İstanbul Şişli'de gerçekleşiyor. Sokak hayvanları için konulan su kaplarına bir kişi çamaşır suyu dökmüş ve vatandaşlar da tepkisini gösteriyor!

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
YORUMLAR
15.07.2017

sorsan domuz eti yemez, sorsan cumaya da gidiyordur :) sorsan namaz da kılıyordur, hatta faceboo'unda gül temalı ilahi sözler de paylaşıyordur, delikanlıdır, has adamdır, merttir, dini bütündür :) şeref yoksunu ruhunu gizlemek için elinden geleni yapıyordur.

17.07.2017

şimdi bütün namaz kılıp oruç tutan kısacası Müslümanlığı hayat felsefesi olarak gören insanların tamamını, şu cehaleti kendinden büyük vicdanı kayıplarda olan insan görüntülü şeyle bir tuttun. şimdi seni sorsak demokrat bilgili kültürlü yenilikçi sosyal hak ve hürriyetlere saygılı insan haklarının bilincinde birisindir ama görüntü bildiğin şuradaki aptal kadar aptalsın.

Be hey gerizekalı! Hayvanları kendin gibi gerizekalı mı sandın?? Çamaşır suyunu içmezler; sanıldığı gibi aptal değiller de sen iç o çamaşır suyunu hatta yetmez kezzap iç!

17.07.2017

Ben de aynen bunu yazacaktım. O hayvanların kendilerinden daha akıllı olduğunu bir kavrayamayacak kadar zeka yok adamlarda.

15.07.2017

O çamaşır suyunu hiçbir günahı olmayan sokak hayvanlarının kabına dökeceğine önce katran bağlamış kalbini temizle, it oğlu it diyeceğim de onlar sizden daha merhametli ve vicdanlı varlıklar!

TÜM YORUMLARI OKU (57)