Harçlığını Durumu Olmayan Arkadaşıyla Paylaşan Ufaklığın Babasına Hesap Verirken Gözyaşlarına Boğulduğu Anlar

Okul harçlığını ne yaptığını soran babasına durumu açıklayan ufaklık gözyaşlarına boğuldu. Arkadaşının anne ve babasından para alamadığını söyleyen ufaklığın duygulandıran o konuşması...

Popüler İçerikler

Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Nükhet Duru'nun Kadınlara Yönelik "Tayt Bir Kıyafet Değildir" Çıkışı Ortalığı Fena Karıştırdı!
YORUMLAR
22.01.2019

Allah aşkına gidin başka yerde duyar kasın. Adam evladının yaptığı şeyle gurur duymuş videoya çekmiş paylaşmış. Vay efendim neden paylaşmış görgüsüz müsün bilmem ne. Bi herşeyi eleştirmekten sıkılmadınız ya.

23.01.2019

Ben Pollyanna değilim,kusura bakmayın. Çocuğunun saf duyguları üzerinden prim yapan ebeveynlere az bile yaptığımı düşünüyorum.

21.01.2019

Tamam bu çocuk pırlanta da öbür çocuğun neden harçlığı yok ve okulda aç kalıyor.... Sorgulanması gereken bu! Normal olan bu çocuğun yaptığı anormal olan ise neden insanların yoksul olduğu, gelir adaletsizliği, sınıf farklılıkları... Bu çocuk normal bir şey yapmış PAYLAŞMIŞ. Ne zaman uyanacak Türkiye şu sınıf bilincine ne zaman sorgulamaya, kendi değerini bilmeye ve normal olan şeyleri anormal, anormal olan şeyleri de normalmiş gibi göstermemeye başlayacak...

24.01.2019

soyledigin dogru. cocuk 'annesi cocuga beslenme cantasi hazirlamiyor' dedi. sebebi belli degil. belki cok fakirler yada ailenin umrunda degil. benim oglumun okulunun yaninda bir market var. her hafta biraz meyve birakir cocuklar icin. ucretsiz. yaninda beslenme cantasini getirmeyi unutanlar ya bir bardak cay yada bir bardak su icer. yaninda biraz meyve yer. ogle tatilinde yemek getirmeyenlerde diger arkadaslariyla yada ogretmenle paylasir. satis yok yani, herkez evden getirmesi sart. bu cocugu cok takdir ettim ve diger cocuk icin cok uzuldum. bu cocugun okudugu okulla irtibata gecmek istiyorum ama kaynak bulamadim. bir digeri 'bu videoyu neden cektiler ve yayinladilar' demisti. ben bu videoyu izledigime cok mutluyum. pozitif bir sey digerlerinide pozitif olmaya ilham verebilir. hep kotu seyleri mi izleyip 'allah belanizi versin' dicez.

21.01.2019

Böyle merhametli bir evlat yetiştirdiğiniz için sizinle gurur duydum. Bir çocuğun derste ne denli başarılı, sanat dallarında ne kadar yetenekli olduğunun, sınavlardan alacağı notların hiçbir önemi yok vicdanlı ve merhametli olması zaten en büyük başarısıdır.

TÜM YORUMLARI OKU (35)