Hamileyken Kendisini Daha Dişi Hissettiğini Söyleyen Müge Boz'u Verdiği Pozlar Nedeniyle Yerin Dibine Soktular!

Hamile bir kadın kendini seksi ve çekici hissedemez mi? Sadece soruyorum...

Sevilen başarılı oyuncu Müge Boz, geçtiğimiz Haziran ayında basketbolcu Caner Erdeniz ile Barselona'da dünya evine girmişti.

Evlendikten kısa bir süre sonra da hamile olduğunu açıklamıştı.

Bebeğini kucağına almak için gün sayan Müge Boz verdiği bu pozla da pusuda bekleyen art niyetli insanların hedefi haline gelmişti.

Şimdi yine Müge Boz çektirdiği hamilelik fotoğrafları ve yaptığı açıklama nedeniyle konuşuluyor.

Fotoğrafçı Fırat Meriç'e poz veren oyuncu hamilelik sürecinde kendisini daha kadınsı hissettiğini, cicili bicili kıyafetler istemediğini söyledi.

Daha dişi, daha kadınsı ve öz güvenli bir ruh hali içinde olduğunu söyleyen Boz, hamilelik sürecinin kadının en dişi ve en çekici dönemi olduğunu anlattı.

Fotoğraf çekiminin her detayıyla bizzat kendisi ilgilenen Müge Boz, hem bu açıklama hem de verdiği pozlar nedeniyle de ağır ve bir o kadar da çirkin eleştirilere maruz kaldı.

İnsanların işi gücü yok, akıllarına gelen her şeyi yazmışlar.

Utanılacak başka bir kalmadı sanırım...

Şunu da bi' sorgulayalım hamilelik masum bir şey mi? Diyelim ki kadının masum olduğu bir süreç, peki bu dönemde karnımızı saklamak zorunda mıyız?

Kirli zihinlere göre hamile bir kadın seksi olamazmış... Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda konuşalım!

Popüler İçerikler

Konuşanlar'ın Hasan Can'ı Evinde Kaza Geçirdi: Acil Ameliyata Alındı!
Melike Şahin'in Katıldığı PES Programında Zeynep Bastık'ın Lan Şarkısı Övülünce Tadı Kaçtı
Oğlu ile Karısı Birlikte Kaçan Umut Bey'in Müge Anlı'daki Çağrıları Sonunda Yanıt Buldu!
YORUMLAR
11.11.2019

Hamileyken hormonlar tavan yapar dolayısıyla tabii ki de kendini daha kadınsı hissedecek. Siz hamileyken çevre baskısını kafaya takıp, o hormonların getirdiği değişikliğin keyfini çıkaramamış kıskanç insanlarsınız. Böyle ezik ezik millete laf atarak çaresizce yaşamaya devam edin.

11.11.2019

Biri yazmış 'biz kocamızın önünde utanıyoruz gezemiyoruz böyle' asdfghjk İşte insanları mağarada doğurup büyütünce böyle oluyor. Kullanmayın o zaman aq örümcek beyinlileri instagram göz zinası yapıyonuz :))

13.11.2019

mağaradakiler bile çıplaktı. :D

11.11.2019

Cocuk yaparken sevisiyorsunuz onda utanmiyorsunuz da hamilelik pozu veren unluden mi utaniyorsunuz? Masumiyetini bozmusmuslar ay sizdeki o igrenc zihniyet varken inanin bu pozlar sizi bozamaz. Hamilelikte kadinlar cirkinlestim diye dusunebilir bu onlarin ruh sagligini bozabilir...ama muge masallah tas gibi hamilelik geciriyor bu da eminim cocuguna iyi yansiyordur. Ve insanlar bir anne baba olaydi da oyle cocuklarina nasil baktiklariyla ilgili yorum yapsaydiniz bari...hamile hormonlari tavan yapmis ve istedigini yapabilecek bir kadin. Mukemmel pozlar mukemmel hamilelik valla ben bayildim. Ve kusura bakmayin bir erkek diyemez ki hamile karim muge gibi gozukmesin ya da bir kadin demez ki hamileyken ben de bu halde olmayayim...birakin yani.

15.09.2022

a.mm.ına koyduğum ne saçmalıyorsun kaşmer oldu olacak milletin içinde de s2işin olsun bitsin masummuş masum olan edep ahlak ile büyüteceğin o karnındaki sabi senin göt göbeklerini göstermen ne kadar masum o iğrenç a.mını göbeğini görmek zorundamıyız zihniyetinizi s2iyim

TÜM YORUMLARI OKU (43)