Gözaltına Alınmışlardı: Odatv Haber Müdürü Barış Terkoğlu ve Muhabir Hülya Kılınç Tutuklandı

Odatv’de yayınlanan haber nedeniyle gözaltına alınan Barış Terkoğlu ile Hülya Kılınç, çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince, MİT mensuplarına ait bilgileri iletişim araçları aracılığıyla yayınladıkları gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Dün sabah saatlerinde Barış Terkoğlu gözaltı kararının ardından Vatan Caddesindeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube’ye götürülmüştü.

Terkoğlu'nun gözaltına alınmasının ardından haberde imzası olan ve Manisa'da yaşayan muhabir Hülya Kılınç da ekiplerce gözaltına alınmıştı.

İkisi de tutuklandı

Manisa'da gözaltına alınan Kılınç, ekiplerce İstanbul'a getirilmişti. İstanbul'a getirilen Kılınç ve emniyetteki işlemleri tamamlanan Terkoğlu daha sonrasında Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edilmişti.

Terkoğlu ve Kılınç mahkeme tarafından tutuklandı.

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
YORUMLAR
04.03.2020

Mit mensubu birinin ailesini, şuan görevde olan arkadaşlarını deşifre ediyor. Bırakın şimdi iyi ki Türkiye'de yaşamıyorum ayaklarını. Amerika'da bir gazeteci çıkıp da Amerikan askeri afganistan uyuşturucu tarlalarında nöbet tutuyor yazabiliyor mu? Yazamıyor. Ama herkes biliyor uyuşturucu tarlalarında nöbet tutulduğunu! Yada bi gazeteci kendi ülkesinde KGB, CİA, MI6 gibi örgütlerin personellerini bu şekilde deşifre etmeye cesaret edebilir mi? O adam mite girerken hiç kimse olarak giriyor, göreve de hiç kimse olarak ölmeyi göze alarak gidiyor. Sonra gazetecinin biri çıkıyor ailesini, silah arkadaşlarını tehlikeye atıyor. Hangi gelişmiş ülkede var böyle bir şey ya. Biriniz çıkıp aydınlatın. Bir şey diyene de hemen aktrol damgası. Ben ak partiye hayatımda oy vermedim ve oda tv nin şu yaptığı haber kabul edilemez bence.

04.03.2020

Bu yorumları pek ciddiye almayın

işlerine geldi mi adalet ne kadar hızlı çalışıyor.

04.03.2020

Şehitlerimiz sessiz sedasız memleketlerine yollanıp ailesine teslim ediliyor. Bunu haber yapanlar tutuklanıyor. Ne güzel memleket yaa. En iyisi hepimiz bi göz bandı takalım da iktidar bu kadar kasmasın kendini.

TÜM YORUMLARI OKU (53)