Gerçek Hayata Uyarlanan Battlefield 1'den Muazzam Video

İnsanlık tarihinin gördüğü en büyük savaşlardan biri olan 1. Dünya Savaşını konu alan efsane oyun gerçek hayata uyarlandı. Yani gerçek hayattan esinlenilen bir oyun olan Battlefield 1 tekrardan gerçek hayata uyarlanmış oldu. İtalya-Almanya arasındaki savaşı konu alarak gerçek hayata uyarlanan oyunun videosu yoğun bir emeğin sonucu olarak karşımıza çıkıyor.

Popüler İçerikler

Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
28.10.2016

Arkadaşlar oyunda Türklerde var fakat Türkleri kötü yaptıkları felan yok aksine Türkler kahraman bir millet olarak gösterilmiş. Oyunun yapımcıları Avrupalı oldukları için adamlar kendi tarhlerini işlediler ve bu yüzden İngiltere safında oyun başlıyor. Oyunun sonunda şu yazmaktadır zaten "Vahşet dolu savaş 9 ay boyunca sürdü ve Osmanlı’nın zorluklarla elde ettiği kesin bir zaferle sonuçlandı. Gelibolu’yu tutmayı başardılar.” ve “100.000’e yakın Osmanlı askeri, vatanlarını korumak için can verdi. Aralarından yükselerek kendini kanıtlayan liderleri, daha sonra Türkiye Cumhuriyeti’ni kurdu.”

Pasif Kullanıcı
28.10.2016

Yani siz oyunda ne yaparsanız yapın savaşı kazanamıyorsunuz ve sonunda ekran kararıyor ve bu yazı çıkıyor.

28.10.2016

Anzak olarak oynuyorsun oyunu hatta oynadığımız adam İngilizlere sövüyor. Ki dikkatli dinlenirse repliklerinde bir Türk askerinin teslim olurlarsa merhamet gösterin dediği bile var yani Türkleri kötü göstermiyorlar.

27.10.2016

1. Dünya savasını konu alıp Birlesik Devletleri bu oyuna yapmalari cok tuhaf olmus

TÜM YORUMLARI OKU (7)