Genç Cerrah Nazlı Ekşi İsrail ve Orta Doğu’nun Önemli Gazetelerinden Times of Israel’e Açıklamalarda Bulundu

Genç cerrah Nazlı Ekşi, İsrail ve Orta Doğu’nun en saygın gazetelerinden biri olan Times of Israel’e konuştu. Burnun yüzün bir oran noktası olduğunu belirten Nazlı Ekşi, burun estetiği konusunda bilgilendirmede bulundu. Genç cerrah, İsrail-Türkiye ilişkilerinin normalleşmesinin iki ülke arasındaki sağlık sektörü açısından da önemli olacağını vurguladı.

Alanında en başarılı rinoplasti cerrahlarından biri

Times Of Israel, İsrail’in en çok okunan ve en güvenilir gazeteleri arasında yer alıyor. Yıllardır uzman olarak çalışan genç cerrah Nazlı Ekşi, bu gazeteye konuk oldu. Op.Dr Nazlı Ekşi uzun yıllara dayanan deneyimi ile gazetede alanında en başarılı rinoplasti cerrahlarından biri olarak lanse edildi. Genç cerrah, Dalio Kohen imzalı yayımlanan röportajında son dönemlerde popüler hale gelen burun ameliyatlarına ilişkin detayları açıklamalarda bulundu.

Rinoplasti ameliyatlarında yanlış doktor seçimi mağduriyet yaratıyor

Rinoplasti operasyonunun burnun şeklinde değiştiren, yüze estetik katan bir ameliyat olduğunu belirten Ekşi, “Rinoplasti ile hastalar motivasyon kazanıyor, özgüvenleri artıyor ve kendilerini daha konforlu hissediyorlar. Aynı zamanda sağlık için de yapılan bir operasyon olma özelliği taşıyan rinoplasti ile nefes almayı iyileştirip hastalara kaliteli bir yaşam sunuyoruz. Hastaların bu alanda dikkat etmesi gereken yetkin cerrah seçimi. Bazı cerrahlar yetkinleşmeden hasta alabiliyorlar. Bu kişilere ameliyat olan hastalar sorun yaşayıp mağdur olabiliyorlar. Birçok insan yanlış ameliyat sonucu revizyon diye tabir edilen ikinci ameliyatlara gerek duyuyor, yanlış ve verimsiz gerçekleştirilen ameliyatlar sonucunda hastaların ciddi anlamda psikolojik çöküntüler yaşıyor.” dedi.

Türkiye burun estetiğinin gözde merkezlerinden biri

Nazlı Ekşi verdiği röportajda Türkiye’nin son dönemde yabancılar için estetik operasyonlarda gözde merkezlerden biri olmasına da değindi. Yapılan başarılı ameliyatlarla Türkiye’nin burun estetiğinin başkenti olma yolunda ilerlediğini söyleyen Ekşi, bu operasyonlar için Türkiye’yi tercih eden hastaların İstanbul ve Antalya gibi şehirlerde tatil fırsatına sahip olmalarının bir hayli önemli olduğunu da belirtti. Ekşi, “Bu operasyonlar için Türkiye’yi tercih eden hastaların İstanbul ve Antalya gibi şehirlerde tatil fırsatına sahip olmalarının bir hayli önemli” dedi.

İki ülke arasında normalleşme sağlık sektörüne ivme kazandıracak

Genç cerrah son dönemde Türkiye-İsrail arasındaki gergin tansiyonun sağlık sektörüne de yansıdığını ve İsrail-Türkiye ilişkilerinin normalleşmesinin iki ülke arasındaki sağlık sektörü açısından da önemli olacağını vurguladı.

Popüler İçerikler

Fatih Altaylı'dan Kendisine "Sözde Gazeteci" Diyen Hakan Ural'a Duyanları Dumur Eden Cevap
Çileden Çıkaran Olay: Öz Kızı ve İkinci Eşini Yatakta Basan Kadının Yaşadıkları Şoke Etti
Ak Parti ve MHP'den Muhalefete Geçen Belediyelerdeki Milyarlık Borçlar Dudak Uçuklattı