Freud Okuyarak 'Psikanaliz' Yapmış: 'Doktorum' Diyerek İlişki Kurduğu 25 Kadını Dolandırdı

Mersin'de meydana gelen olayda, ilkokul mezunu olan Mustafa K., kendisini 'doktor' ve 'akademisyen' gibi tanıtarak gönül ilişkisi yaşadığı kadınları dolandırdığı gerekçesiyle gözaltına alındı. 18 yıl 4 ay hapis cezasının olduğu öğrenilen Mustafa K., Freud'un kitaplarını okuyarak psikolojik analiz yaptığını itiraf ettikten sonra cezaevine gönderildi. 

"Kredi kartımdan 4 bin 399 TL para çekmiş."

Polise giderek dolandırıldığını bildiren A.G. isimli kadın, 'Kendisini akademisyen olarak tanıtan ve gönül ilişkisi yaşadığım U.A., kredi kartımdan 4 bin 399 TL para çekmiş. Sunum yapacağını söyleyip tablet bilgisayarımı da aldı. Kendisini bir daha görmedim' diyerek ifade verdi. Verilen bu ifade üzerine, Yankesicilik ve Dolandırıcılık Şube Ekipleri harekete geçerek şüpheliyi araştırmaya başladı.

25 kadınla gönül ilişkisi yaşayarak dolandırdı.

DHA'nın haberine göre, iddia edilen şüphelinin, ilkokul mezunu Mustafa K., olduğunu öğrenen polis ekipleri, Mustafa K.'nın kendisini 'doktor', 'akademisyen' ve 'mühendis' gibi tanıttığını, böylelikle 25 kadınla gönül ilişkisi yaşayıp dolandırdığını ortaya koydu. Şüphelinin aynı zamanda çok sayıda sabıkasının olduğu öğrenildi.

Sigmund Freud’un kitaplarını okuyarak analiz yaptığını kabul etti.

Merkeze bağlı Pozcu semtinde gözaltına alınan Mustafa K., sorgu sırasında suçlamaların hepsini kabul etti. Kadınların psikolojik hallerini çözebilmek için Sigmund Freud'un kitaplarını okuduğunu ve bu sayede kadınlara psikolojik analiz yaptığını itiraf etti.

18 yıl 4 ay hapis cezası olduğu öğrenildi.

'Dolandırıcılık' suçundan kesinleştirilmiş 18 yıl 4 ay hapis ve 46 bin 160 TL para cezasının olduğu öğrenilen Mustafa K., işlemlerinin tamamlanmasının ardından tutuklanarak cezaevine götürüldü.

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
YORUMLAR
07.11.2018

Kadınları çözmüş bir adam görüyorum ben burada. İlkokul mezunu olduğunu söylese, ondan harıl harıl kaçacak kadınları peşine dolamış baksana. Benim bir arkadaşım şarap ve yemek ile ilgili kitap okumuştu 1-2 tane. Oradan aldığı bilgiler ile kendine gurme imajı çiziyordu. İşte "Sicilya'da şu şarabı içmiştim tadı çok kekremsiydi" vesaire. Kadınlar da etkileniyordu haliyle. Aslında çocuk gsfyi 6 yılda bitiremeyen, boş gezenin tekiydi. Kadınlar bunu anlayamadılar çünkü onları, o tarz bir erkekle birlikte olabilmenin egosu ve heyecanı tahrik ediyordu. Ayrıca, arkadaşlarına gösterip kıskandırabileceği bir "etiket."

08.11.2018

aynn aq !

07.11.2018

Gerçekten freud okuyarak başardıysa bunu "aslanım benim!" derim -ki psikanalizi anlamak tam olarak budur. Çok büyük bir başarıdır yaptığı. Sonuçları kötü olsa bile. Ancak Psikanaliz manipülasyon demek değildir. Tanımaktır- ... Ancak dediği gibi yapmadıysa "hssktr lan oradan!" diyorum kendisine.

07.11.2018

Ben makul buldum. Yahu adam doktor diye, mühendis diye niye varınızı yoğunuzu adama veriyorsunuz, bu nasıl bir andavallık? Ulan babam bilmiyor kart şifremi babam. Bir insana nasıl güvenebiliyorsunuz aklım almıyor. Bir de değil 25 tane. İnsanlığın en büyük sorunu, doğal seleksiyonun yokluğu. Bu adam da aptalı öldürmemiş fakat süründürmüş. Bence müthiş bir iş, tebrikler.

TÜM YORUMLARI OKU (26)