Fenerbahçe Beklerinden 5 Gol 18 Asist

Maç fazlasıyla liderliğini sürdüren Fenerbahçe, kanatlarda oynayan 4 savunma oyuncusundan da verim aldı.

Süper Lig'de dün sakatlığı bulunan Gökhan Gönül'ün yerine Akhisar Belediyespor karşısında forma giyerek birer gol ve asist yapıp takımının 3-0'lık galibiyetinde başrol oynayan Şener Özbayraklı'nın etkili oyunu, sarı-lacivertlilerin bu sezon bek pozisyonunda sıkıntı yaşamadığını gösterdi.

Sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Vitor Pereria, kadrosunda bulunan 4 milli bekini de yoğun maç temposunda kullandı. Sol bekte Hasan Ali Kaldırım ve Caner Erkin, sağ bekte ise Gökhan Gönül ile Şener Özbayraklı formayı paylaştı.

Bu 4 oyuncusuna da formayı hemen hemen eşit veren Pereira, 45 resmi maçta Hasan Ali'yi 27, Şener Özbayraklı'yı 25, Caner Erkin'i 24 ve Gökhan Gönül'ü 20 kez oynattı.

5 gol 18 asist

Fenerbahçe'nin formayı paylaşan 4 milli savunma oyuncusu, skora da yüksek katkıda bulundu.

Bekte forma giyen dört futbolcu 45 resmi maçta toplam 5 gol, 18 asist yaptı.

En fazla skora katkı yapan isim ise Caner Erkin oldu. Caner, bir gol atmasına rağmen yaptığı 7 asistle ön plana çıktı. Bu süreçte en skorer isim ise Şener Özbayraklı oldu. Ligde ve kupada birer gol kaydeden Şener, ayrıca 4 asiste de imza attı.

Sağ bekin bir başka ismi Gökhan Gönül ise 20 maçta 1 gol, 4 asist yaptı. Hasan Ali Kaldırım ise bu sezon şu ana kadar bir gol ve 3 asistlik performans ortaya koydu.

AA

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!