Fatih Altaylı İsyan Etti: 'El Oğlu Ülkemde Cirit Atacak, Benden de HES Kodu İstenecek, Yarın Siliyorum Telefondan'

Fatih Altaylı'dan yurt dışından gelenlere HES kodu sorulmamasına sert tepki geldi.

Habertürk'te Teke Tek programında Koronavirüs konusunu konuşan uzmanlar ve Fatih Altaylı, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya sert tepki gösterdi.

Yurt dışından gelen insanların elini kolunu sallayarak Türkiye'de gezdiğini ancak Türk vatandaşlardan HES kodu istendiğini dile getiren Fatih Altaylı, Koca'ya teki gösterirken telefonundan da HES kodu uygulamasını sileceğini söyledi.

İşte o anlar:

Fatih Altaylı ayrıca, "Yüzde 30'lara yaklaşan PCR pozitiflik oranından bahsedildi. Böyle bakılınca hasta sayısının 50 bin olması gerekiyor. Açıklanan rakam 3.819. Bunun hiç inandırıcılığı yok artık, bu tabloyla devletimiz kimi kandırmak istiyor?" dedi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Fatih Altaylı programı kapatırken de sözlerini yenileyerek 'Devleti de doğru söylemeye davet ediyorum' dedi:

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
YORUMLAR
17.11.2020

Yaptığı hataların bedelini oylarını katlayarak ödeyen bir iktidarın kendi halkını düşünmesi için sebep yok. Çözüm diye ortaya sundukları şeyler Zaytung'a konu olacak cinsten. Çalışan kesim söz konusu olduğunda ölü taklidi yaparlar, sesini çıkaran vatan haini ya da beleşçi olur. Kendileri varlık içinde yüzerken sefalete sürükledikleri insanlara sabrı telkin ederler. Sürekli ardan ahlâktan bahseden dindarların ahlâki çöküntü içerisinde olması ideolojik bir gerçektir.

17.11.2020

Haklı aq. Otobüse binemiyoruz amk hes kodu olmadan. Sokarlar böyle işe. Sonra dükkanları kapatın diyorlar, biz borç içinde işletmeyi ayakta tutmaya çalışıyoruz. Hala sağlık bakanlığı süreci iyi yönetiyor diyen varsa taq

18.11.2020

Ben hayat eve sığar uygulamasının telefonları dinlediğini düşünüyorum. Üç ay önce gelen bir güncelleme herhangi bir zamanda izinsiz ses kaydı yapılabileceği yazıyordu. Böyle bir uygulama neden bu güncellemeye ihtiyaç duyar ki?

18.11.2020

Ben az önce kontrol ettim, uygulamaya mikrofona erişme izni vermemişim. Muhtemelen sormamıştır da. Hatırlamıyorum çünkü. Ama sonuçta çalışıyor. Eğer böyle bir şüpheniz varsa mikrofonu kullanma iznini iptal edin...

TÜM YORUMLARI OKU (26)