Enişte, Dede, Kuzen... Kadınların Çocukken Yaşadıkları Tacizleri Okurken İnsanlıktan Nefret Edeceksiniz!

Birçok kadın daha küçücük yaşlarda ya akrabaları tarafından ya da hiç tanımadığı erkekler tarafından cinsel istismara maruz kalıyor. Daha durumun farkında bile olmayan bu küçücük bedenlerin çoğu da herhangi bir tepki geliştiremiyor. Anne ya da babalarına söylediklerinde de ya suçlu taciz edilen o çocuk oluyor ya da olayın üstü bir şekilde örtülüyor. Bu, çocuklar üzerinde ağır bir yük olarak belki de ölene kadar kalıyor. Yaşatılan bu travma ne olursa olsun geçmiyor. Anlayacağınız, tüm ülke bu insanlara bir çocukluk borçluyuz!

1. Twitter'da da birçok kadın çocukken yaşadıkları taciz olaylarını anlattı. Anlatılanlar, taciz eden insanların yakınlığı tüylerimizi diken diken etti.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13. Yaşananlar çok ağır. İnsan ne diyeceğini bilemiyor...

Popüler İçerikler

Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
YORUMLAR
07.06.2020

17 yıl amcamlarla yan yana oturduk annem aynı yaş olan kuzenimle beni asla yalnız bırakmazdı ne olur ne olmaz diye. annem ergen kardeşimi kuzeni dahil olsun yalnız bırakmazdı hala da bırakmaz. o zamanlar annemi anlamıyor ve çok kızıyordum ama o kadar haklıymış ki büyüyünce anlıyorsun. ben tedbirimi alayım dünyanın her türlü hali var ne ona ne sana laf gelsin derdi hep.

08.06.2020

sanki fare yavrularıyız şuna bak! yeğen kuzen torun dinlemiyor medeniyetsiz hayvanlar

07.06.2020

Ne güzel demiş bu ülkeden hiç bir bok olmaz!!

Umarım olacak ablam umarım.

Başlaycam böyle işe ha aileden başka kolay kolay kimseden zarar gelmiyor !! zaten paronayaktım iyice sıyırdım. Kızlarımı asla ablamın oğluyla yalnız bırakmıyorum bırakamıyorum ki o ergen korkuyorum . Annem e gidince tembihliyorum çocuklarıma olur ya bir dakika arkamı dönerim ne olur ne olmaz . Kızım da anne o abim diyor olabilir ama sana dokunmasına izin verme çığlık at bana gel diyorum ananene git . Korkuyorum ya . Yazık değil mi şu kızların çocukluklarına? Hem aile nasıl inanmaz nasıl namus meselesi haline getirir ??

10.06.2020

bende oyleyim valla kimseye guvenmiyorum. bosverin biz paranoya olalimda onlar korunsun enazindan

TÜM YORUMLARI OKU (84)