En Belirgin 13 Özelliğiyle Kedi Tutkunu İnsanlar

Dünya kedili insanlar ve köpekli insanlar olarak ikiye ayrılıyor. Bu iki grubu da tüm hayvanlara olan sevgisiyle tanıyabiliriz ancak onların sevgilerinin en sıcak kısmı bir şekilde ya köpeklere ya da kedilere kanalize ediliyor. Peki kedi tutkunu, kedili insanları nasıl tanırız? İşte, en belirgin 13 özelliğiyle kedi tutkunu insanlar!

1. Kedi tutkunu insanların merhamet duygusu ortalama bir insana göre oldukça gelişmiştir. Onların hiçbir şeye kıyamayacak kadar minnoş ve merhamet dolu kalpleri hemen kendilerini belli eder.

2. Bu insanlar adapte olabilmeyi kendilerine çok iyi öğretmişlerdir; dikkatleri kolay kolay dağılmaz. Çünkü dikkat dağıtıcı bazı küçük ve sevimli şeyler karşısında oldukça antremanlıdırlar.

3. Kediler gibi; sevecen ancak mesafeli insanlardır. Eğer ki kendisini sevmenizi istemiyorsa onlara bir adım bile yaklaşamazsınız.

4. Kıyafetlerinin üzeri, eşyaları ve evinin her bir köşesi kedi tüyüne bulanmıştır. O tüyleri gördüğünüz an "İşte bu, o; kedili insan!" dersiniz.

5. Bu insanlarda eşsiz bir sakinlik vardır. Onları hiçbir şey kolay kolay sinirlendiremez. Yanları huzurun başka bir adıdır.

Sonuçta kolay mı bir kediyle başa çıkmak, insan ister istemez sakinleşiyor.

6. Onlar için bir kedinin bir bebekten farkı yoktur. Tüm canlılara eşit davranmasını çok iyi bilirler.

Bir bebek nasıl seviliyorsa bir kedi de öyle sevilecek!

7. En beklenmedik anlarda hayatın onlara vurabileceği bütün sillelere çoktan hazırdırlar! 😼

8. Ne yalan söyleyelim bu insanlar bütün güzel özelliklerinin yanında azıcık da huysuzdurlar.

Huysuz ve tatlı...

9. Genellikle yalnızlığı sever ve yalnızlığa oldukça düşkün olurlar. Bu kıymetli yalnızlığı paylaşabilecekleri yegâne varlık kedilerdir.

10. Kaleminde, çakmağında, çorabında, telefon kabında ama muhakkak bir eşyasında kedi figürü vardır. Kedili ürünlerin hastası olmuşlardır.

Çünkü bu dünyada kedili ürünler kadar minnoş başka ne var ki! 😼

11. Kedi tutkunu insanlar keyiflerine fazlasıyla düşkün olurlar. Böyle bir miskinlik, bir rahatlık, bir yerimden kalkmayayım sanki dünya mı yanacak hali söz konusudur.

12. Kedi dostlarından öylesine alışmışlardır ki her türlü felakete karşı hazırdırlar. En heybetli katastroflar bile onları kolayca yıkamaz, en fazla bir iki yaprak kıpırdatır.

13. Bu insanların sabır ve metanet duygusu çok gelişmiştir. Kimsenin katlanamayacağı şeye katlanır ve bir şekilde başa çıkmasını muhakkak bilirler.

Kedi dostlarımızı yalnızca kedi tutkunlarının sevmesini beklemeyelim; dünya sevdikçe daha güzel bir yer olacak.

Yaklaşan soğuklarda bu dostlarımızı sokakta yalnız başlarına ve aç bırakmayalım. 😻

Popüler İçerikler

Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!